Tumaker NX Pro Pellet

8.997,00 

Tehnički podaci
Dimenzije
Volumen ispisa: 290 x 180 x 200 mm
Veličina pisača: 550 x 440 x 460 mm
Veličina pakiranja: 605 x 501 x 500 mm
Bruto težina: 33 kg
Težina pisača: 31 kg
Mlaznica
Promjer mlaznice: 0,4 – 0,6 – 0,8 – 2,0 – 4,0 – 5,0 mm
Temperatura mlaznice: 180°C – 350°C
Dvije kontrolne točke temperature
Ispis
Materijali u formatu peleta: PLA, ABS, PETG, FLEX A93, drvo, ABS + CF, PC, PA12 + FERIT, PA12 + NEODIM, polipropilen (PP), PP + mineralno punilo, HDPE, PC 766M, PC + CF, PVC , TPU A52, TPU
Grijani krevet
Temperatura grijaćeg kreveta: 45°C – 120°C
Niveliranje građevinske ploče: Ručno | Poluautomatski
Vlast
Inteligentno upravljanje energijom
Nazivna snaga: 950W
Razina buke: 44 dB (zatvorena vrata, 40 dB)
Kontrolirati
Zaslon: 5 inčni ekran u boji osjetljiv na dodir
Kontrolni uređaji: PC, tablet, pametni telefon
Način upravljanja: Web
Rezolucija
Razlučivost sloja: 10 µm
Maks. visina sloja:
5.0 Mlaznica: 4.1 mm
4.0 Mlaznica: 3.3 mm
2.0 Mlaznica: 1.6 mm
0,8 Mlaznica: 0,6 mm
0,6 Mlaznica: 0,48 mm
0,4 Mlaznica: 0,3 mm
Povezivost
USB, Wifi, SD kartica
Ethernet (opcionalno)
Softver: Simplify3D Professional Software
Jamstvo: 1 godina

Dostupno uz narudžbu

SKU: 11073 Kategorija: Oznaka:

Opis

Tumaker NX Pro Pellets
Trenutačno je 3D ispis ograničen na materijale koji su u filamentnom formatu. To je hendikep kada je u pitanju razvoj i širenje upotrebe 3D printera. Zato smo odlučili otići do izvora. Kuglica je izvorni oblik plastike. Format od kojeg su izrađeni svi filamenti. Zahvaljujući novom sustavu ekstruzije koji su razvili naši inženjeri, možemo tiskati izravno s peletom. Na taj način otvaramo cijeli niz mogućnosti tiska.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj tehnologiji, u mogućnosti smo dosegnuti nove sektore i otvoriti nove primjene 3D ispisa. S našim 3D ispisom na pelete možemo probiti barijere i omogućiti ispis s novim materijalima ili s certificiranim i homologiranim materijalima. 3D printer za pelete omogućuje nam bržu proizvodnju, povećanje produktivnosti i značajno smanjenje troškova.

Na kraju ispišite s materijalima odobrenim za vaš sektor
Samo 3D ispis peletima omogućuje rad sa svim materijalima koji nisu u obliku niti. Često je količina materijala koja nam je potrebna minimalna. Zbog toga se mnogi materijali koji se u industriji koriste u malim količinama ne snimaju zbog visokih troškova koje bi to povlačilo za sobom. Međutim, zahvaljujući 3D printeru na pelete, možemo raditi s ovim materijalima proizvedenim u malim količinama. Materijali koji su obično jedini ovlašteni za određena područja djelovanja.

Povećava produktivnost izbjegavanjem dosadnih i skupih izmjena valjaka
3D pelet printer najveći je eksponent automatizacije procesa ispisa. Na tržištu postoje role u različitim veličinama (do 8 kg), no koliko god rola bila velika, uvijek se moramo tehnički zaustaviti kako bismo je promijenili. S 3D ispisom peleta zaboravljamo ovaj proces. Pelet se kontinuirano i automatski dovodi u naš 3D printer. Uređaj koji je uistinu integriran u naš proizvodni proces.

3D ispis s novim značajkama
Materijali gube ili mijenjaju neka od svojih svojstava tijekom filamentacije. Zahvaljujući činjenici da s našim 3D pelet printerom radimo izravno s izvornim materijalom, sva svojstva naših materijala ostaju nepromijenjena. Samo uz Tumaker 3D printer za pelete dobit ćete najbolju kvalitetu, završnu obradu i izvedbu svojih dijelova.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tumaker NX Pro Pellet”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)