PVA Filament 500g

42,93 

Dostupno uz narudžbu

SKU: 20003 Kategorija:

Opis

PVA filament neto težine 0,5 kg (1,10 funti), namotan na kolu, vanjskog promjera 210 mm, s unutarnjim otvorom 60 mm i širinom od 62 mm. Fil je vakuumski zatvoren i sadrži vrećicu koja apsorbira vlagu i omogućava da nit ostane svježa. Debljina PVA filamenta iznosi 1,75 mm i proizvodi se u prirodnoj hladovini.

PVA filament je podloga topiva u vodi. Vrlo je popularan jer je ispisan na sličnim temperaturama kao PLA filament, a dobro se slažu.
Ispis s PVA filamentom izgleda prozirno i blago žut. Najčešće se koristi u 3D pisačima s dvostrukom glavom za tiskanje, jedna glava ispisuje osnovni materijal (npr. PLA, PETG ili ABS), dok druga ispisuje potporni PVA materijal za podršku u svim većim kutovima, gdje bi se inače bazirao osnovni materijal. Nakon ispisa, umetnite proizvod u mlaku vodu i unutar 12-24 sata, PVA materijal će se otopiti, ostavljajući vaš osnovni materijal i prekrasan proizvod.
Za dobre rezultate, morate ispisati na temperaturi od 190-210 ° C, a stol za ispis treba zagrijati na 50-60 ° C. Imajte na umu da se raspon temperature ispisa može malo razlikovati ovisno o upotrebi drugih pisača.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PVA Filament 500g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)