PLA Filament 1KG Žuta prozirna

20,13 

  • Proizvedeno u EU
  • Visoka kvaliteta
  • Jednostavan ispis

Dostupno uz narudžbu

SKU: 20095 Kategorija:

Opis

PLA filament s neto težinom od 1 kg (2,2 lbs) , u kolutima vanjskog promjera 210 mm, s unutarnjim otvorom 60 mm i širinom od 62 mm. Fil je vakuumski zatvoren i sadrži vrećicu koja apsorbira vlagu i omogućava da nit ostane svježa. Debljina PLA filamenta iznosi 1,75 mm ili 2,85 mm i proizvodi se u 21 različite nijanse.
PLA (polimerna kiselina) filament za 3D ispis je svestran, jednostavan za upotrebu materijal, a obično se koristi u 3D ispisu. PLA filament je bio-plastika, što znači da je obnovljiv i biorazgradiv materijal. Kao biorazgradivi materijal puno je bolji za okoliš, posebno u usporedbi s petrokemijskim alternativama (npr. ABS). Za dobre rezultate potrebno je ispisati na temperaturi 190-210 ° C, a stol za ispis treba zagrijati na 50-60 ° C. Imajte na umu da se temperaturni raspon medija za ispis može malo razlikovati ovisno o upotrebi ostali pisači.

Naš PLA filament za pisače posebno je dizajniran tako da ga čini jednostavnim za upotrebu za početnike i početnike. Preporučujemo da novajlija nastavi da upotrebljava PLA filtere za ispis jer je doista najpristupačniji i najlakši za upotrebu. Dobar je materijal jer ima izvrsna svojstva i ne smanjuje se pri tiskanju. Uz to, lijepo se uklapa u tiskarski stol. ABS filament je sjajna alternativa, ali smanjuje se, pa ćete imati više problema sa držanjem niti na stolu za ispis. PLA filament je materijal koji se odlikuje sjajnim sjajem, pa se koristi i za tiskanje ukrasnih elemenata.

Naš PLA filament kompatibilan je s gotovo svim 3D pisačima, uključujući pisače RepRap i MakerBot, Ultimaker,  Bits from Bytes, Airwolf3D, Makergear, Printrbot, Bukobot, Type A Machines i mnoge druge.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PLA Filament 1KG Žuta prozirna”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)