PETG Filament 1KG Žuta

20,13 

  • Proizvedeno u EU
  • Visoka kvaliteta
  • Jednostavan ispis

Dostupno uz narudžbu

SKU: 20055 Kategorija:

Opis

Opis

PETG filament 1KG neto težina 1 kg (2,2 lbs), u položaju zavarivanja na koluta s vanjskim promjerom 210 mm, s unutarnjim otvorom promjera 60 mm i širinom koluta 62 mm. Fil je vakuumski zatvoren i sadrži vrećicu koja apsorbira vlagu i omogućava da nit ostane svježa. Debljina PETG filamenta iznosi 1,75 mm ili 2,85 mm i proizvodi se u šest različitih nijansi.

PETG (polietilen tereftalat) filament je plastična nit koja kombinira svojstva ABS filamenta (kruta, otporna na temperaturu, izuzetno izdržljiva) i PLA filamenta (lako se ispisuje). Zbog ovih svojstava, PETG je materijal za filament za 3D ispis koji morate imati. Ekološki je i može se reciklirati nakon uporabe. Upravo zbog svoje izvrsne kemijske stabilnosti, PETG je materijal koji ispunjava sve zahtjeve Europskog parlamenta i Vijeća o umjetnim tvarima u kontaktu s prehrambenim proizvodima i lijekovima.

Naša PETG filament je izrazito izdržljiva, čvrsta i bez mirisa. Izvrsna je nit koja kombinira kombinaciju snage i fleksibilnosti, pa se koristi za ispis mehaničkih proizvoda ili u robotiziranju. Budući da ima izuzetno minimalan stupanj skupljanja i savijanja, idealan je za ispis velikih proizvoda. To je materijal koji se odlikuje sjajnim premazom, pa se koristi i za tiskanje ukrasnih elemenata.
Za dobre rezultate morate ispisati na temperaturi 210-230 ° C, a stol za ispis treba zagrijati na 50-60 ° C. Imajte na umu da se temperaturni raspon medija za ispis može malo razlikovati ovisno o upotrebi drugih pisači.

Plastična nit izrađena od PETG materijala lako se lijepi za tiskarski stol tako da se može ispisati na akrilnoj, staklenoj ili poliamidnoj vrpci. Prednost PETG materijala je u tome što vam za tisak nije potreban zatvoreni pisač, a brzina ispisa je usporediva s brzinama ispisa s PLA filamentima. PETG materijal ima izvrsnu potpornu strukturu zbog čvrstoće koja pomaže da se slojevi savršeno lijepe tijekom tiskanja, a samim tim su proizvodi strukturno snažni i otporni na mehaničke utjecaje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PETG Filament 1KG Žuta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)