Mosaic Palette 2S

590,09 

 • Ispišite nemoguće prevjese s vodenom topivom u vodi.
 • Napravite modele otporne na toplinu i vodu u četiri boje od trajnog PETG-a.
 • Stvorite funkcionalne proizvode za krajnju upotrebu kombinirajući PLA s fleksibilnim TPU-om.
 • Poboljšani hardverski dizajn pomaže u stvaranju konzistentnih i pouzdanih veza između niti.
 • Zaslon osjetljiv na dodir u boji uključuje ugrađeni način gradijenta i uzorka.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Palette 2S i Palette 2S Pro: Najpouzdanija paleta dosad

Mosaic Palette 2S

Otkako smo u kolovozu 2018. pokrenuli Palette 2 i Palette 2 Pro, od naše korisničke baze dobili smo nevjerojatnu količinu povratnih informacija i informacija o tome kako možemo poboljšati vaše iskustvo.

Ova povratna informacija bila je pokretačka snaga našeg izdanja CANVAS Paint u lipnju, a današnjeg izdanja Palette 2S, Palette 2S Pro i CANVAS Hub S. Ovaj će članak ukopati dublje u promjene koje smo napravili, zašto smo se usredotočili na one područja i što biste trebali očekivati ​​u mjesecima koji dolaze.

Ažurirano interno računalo P2S Pro s Splice Core S Pro

S Palette 2S i 2S Pro fokusirali smo se na pouzdanost, jednostavnost korištenja i cjelokupno korisničko iskustvo. Prošli smo kroz osnovne sustave Palette 2/2 Pro, optimizirali ih i testirali izdržljivost kako bismo osigurali da možemo nastaviti podizati traku kada je u pitanju 3D materijal s više materijala.

U nastavku pogledajte neke od najvećih promjena:

Povećana brzina spajanja

Mosaic Palette 2S

Postoji nekoliko stvari koje utječu na maksimalnu brzinu na kojoj možete ispisati – visinu sloja, model, kao i na brzinu spajanja palete. Kod ispisa s većim visinama sloja (poput .3) ili vrlo malim komadima, možda ćete trebati smanjiti brzinu ispisa kako biste osigurali da Palette 2 ostane u toku.

Uporno smo radili na rješavanju ovog problema i stvarno smo uzbuđeni što ćemo najaviti nove jezgre za spajanje Palette 2S i 2S Pro! Znamo da nikada ne želite usporiti brzinu ispisa prilikom ispisa s Palette, a najnovija iteracija složenih jezgara omogućit će vam veću fleksibilnost da zadržite postavke ispisa.

Oba ova jezgra omogućuju vam da se Palette 2S i 2S Pro spajaju 10% brže od svojih prethodnika.

Unutarnji snimak nove Palette 2S

Tako ćete podići nogu kod ispisa s većim brzinama i uštedjeti sate ispisa na svim budućim dijelovima!

Unaprijed učitani firmver

Kada smo krajem 2018. prvi put poslali Palette 2, bili smo pod vrlo kratkim vremenskim rokovima. Upravljanje procesom proizvodnje, otpreme i realizacije našim kupcima širom svijeta nije bio lak izazov. Kako bismo dosegli naše rokove, morali smo napraviti kompromis – zamolili smo korisnike da na ureaj prenose firmver na njihov proizvod.

To je uzrokovalo dodatni korak koji biste morali učiniti kada biste primili svoj proizvod, i da budem iskren, rezultirao je iskustvom koje je bilo premalo optimalno. S Palette 2 imali smo još jednu godinu razvoja pod pojasevima i stvarno nam je drago što korisnici više neće morati prolaziti kroz ovaj postupak.

Ako budete mogli izvaditi svoju Palette 2S / 2S Pro iz kutije, i odmah započeti s tiskanjem pružit će vam besprijekorno iskustvo za koje znamo da želite.

Optimizirano pogonsko oružje 

Kada smo prvotno dizajnirali Palette 2, jedna od stvari koja nam je bila nevjerojatno važna bila je da korisnik može lako pregledati i pristupiti putu niti. Povremeno se na tom putu mogu slomiti više lomljiva vlakna, a mogućnost brzog pregledavanja i uklanjanja niti bio je važan dio dobrog korisničkog iskustva.

S paletom 2, jedini dijelovi staze niti koji se ne mogu vidjeti izravno su dijelovi u jezgri spajanja kao i pogonske ruke.

Pored ovoga, ruke su modificirane kako bi se pouzdanije vozili materijali. Najočitija promjena dolazi s mekšim materijalima poput TPU ili PVA. S Palette 2S i 2S Pro, pogonske ručice sada dosljedno kontroliraju materijalnu putanju, pružajući vam precizniju i pouzdaniju kontrolu čak i pri većim brzinama.

Ažurirani senzori niti

Dizajn i vizualni izgled nevjerojatno su važni aspekti naše linije proizvoda, a dok smo mijenjali funkcionalne aspekte Palette 2/2 Pro željeli smo dati i malo estetskog ažuriranja.

Imajući to u vidu, napravili smo malu promjenu radi ažuriranja unutarnjeg lica vaše Palette 2, nadograđujući sve LED diode na senzorima žarulje na bijelo.

Uz to, izmijenili smo i postavljanje fizičkog prekidača na ploču, čime smo produžili život senzora.

To daje svjež i nov izgled unutrašnjosti vašeg proizvoda, posebno važno jer smo rekli da mnogi naši kupci izvode svoje Palete 2 i 2 Pro s poklopcima.

ISPITIVAJTE MNOGI MATERIJALNU TISKANOST: 
RAZDOBLJENO, TRAJNO, FLEKSIBILNO, BIJELO

Popunite svoj pisač pomoću palete 2.

Paleta 2 kombinira četiri niti i unosi ih u svoj pisač u stvarnom vremenu, bez izmjena.

 • Ispišite nemoguće prevjese s vodenom topivom u vodi.
 • Napravite modele otporne na toplinu i vodu u četiri boje od trajnog PETG-a.
 • Stvorite funkcionalne proizvode za krajnju upotrebu kombinirajući PLA s fleksibilnim TPU-om.
 • Poboljšani hardverski dizajn pomaže u stvaranju konzistentnih i pouzdanih veza između niti.
 • Zaslon osjetljiv na dodir u boji uključuje ugrađeni način gradijenta i uzorka.

PODELITE SVOJU TISKALNICU

Paleta 2 djeluje s većinom pisača na osnovi niti. Otkrijte je li vaš pisač kompatibilan s Palette 2  ovdje.

Pridružite se globalnoj zajednici vlasnika palete u 40+ zemalja.

Pogledajte što stvaraju vlasnici Palete:  twitter.com/PalettePrinted .

Kako radi?

Paleta 2 ima do četiri niti i kombinira ih u jedan niz niti. Taj se pravac dovodi do vašeg pisača, što omogućuje vašem pisaču s jednim ekstruderom da stvara ispise s više niti!

 1. Pogon:  potpuno metalni pogonski sustavi Palette 2, nadahnuti onima na industrijskim FDM strojevima, precizno upravljaju filamentom kako bi se osiguralo da se prave duljine od svakog ulaza.
 2. Rez:  Rotacijski sistem rezača narezuje nit kako bi se osigurao čist rez, mali otpor, s vremena na vrijeme.
 3. Poveži se:  Ažurirana jezgra spoja Palette 2 povezuje filamente zajedno do kraja, prije nego što ih prođe kroz obrađeni PTFE (teflonski) kanal i spoji ih.
 4. Cool:  Novo začinjena nit prelazi u naš međuspremnik kako bi se ohladila i osigurala da zadrži uske dimenzije prije nego što se proslijedi na vaš pisač.

Umeravajte:  Nema više potrebe za pričvršćivanjem našeg koluta za pomicanje na pisač, jer je ugrađen u Palette 2, što omogućava precizniju kalibraciju i pojednostavljeno iskustvo Palete

Umeravajte:  Nema više potrebe za pričvršćivanjem našeg kotača za pomicanje na pisač, jer je ugrađen u Palette 2, omogućavajući preciznije kalibraciju i pojednostavljeno iskustvo palete.

Kompatibilnost Mosaic Palette 2S

Na našoj web stranici pružamo popis nekih pisača koji su kompatibilni s Palette 2 –  https://www.mosaicmfg.com/pages/compatibility .

Ovdje imamo i detaljniji popis kompatibilnih pisača:  http://mm3d.co/kompatibilnost

Pitanja za Mosaic Palette 2S

P: Da li Paleta 2 djeluje sa 2,85 mm ili 3 mm filamentom?

O:  Oprosti, ne! Paleta 2 djeluje samo sa nitima od 1,75 mm.

P: S  kojim materijalima se koristi Palette 2?

O:  Paleta 2 podržava nekoliko kombinacija materijala. Potpuni popis može se naći u vodiču za ispis na više materijala Palette 2 na  http://mm3d.co/multi-material.

P:  Kako Palette 2 i pisač znaju koja je boja?

O:  Svaka boja / materijal su zaseban model. Ako ispisujete u 4 boje / materijala, trebat će vam 4 različite datoteke modela. Modele možete pronaći na  http://mm3d.co/stuff-to-print  ili naučiti kako podijeliti 1 STL na više modela na  http://mm3d.co/meshmixer . Model je narezan na datoteku s G-kodom s više tijela. Datoteka G-koda obrađuje se u Mosaic Chroma (besplatan softver koji se lako koristi) ili CANVAS (naš web-slicer / prilagoditelj / modifikator) radi stvaranja novih datoteka za Palette 2 pisača s uputama o prebacivanju između niti.

P: Ima li softverskih zahtjeva?

O:  Mosaic CANVAS softver (besplatan na  https://canvas3d.io ) ili  Chroma  softver (besplatni softver koji prihvaća G-kod i poručuje Palette 2 koliko je potrebno svake filamente) radi na  Windows  (7, 8, 10 ili noviji) , 32-bitni i 64-bitni),  macOS  (Mountain Lion / 10.8 ili noviji) i  Linux  (x64, testirano na Ubuntu 16.04).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mosaic Palette 2S”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)