CreatBot DX Plus Dual

2.275,00 

Volite li 3D ispisivati ABS*, PC*, najlon*, PP ili druge visokotehnološke niti? Onda je CreatBot DX Plus pravi izbor za vas. To je 3D printer velikog volumena s tehnologijom dvostrukog ekstrudera. Možete aditivno proizvoditi složene dijelove s potpornim strukturama.

Glavne karakteristike proizvoda:
Veliki ugradni volumen od 300 x 250 x 520 mm
3D ispis na temperaturama do 260
3D ispis na temperaturama do 260
Sav zatvoreni građevinski prostor

Dostupno uz narudžbu

SKU: 11025 Kategorija: Oznaka:

Opis

CreatBot DX Plus – visokotemperaturni 3D pisač s dva ekstrudera za ABS, PC, PP i najlon
Volumen je bitan!

Ovaj 3D printer izrađen kao kamen ima dvostruke 3D ispisne glave. Dolazi zajedno s poluzatvorenom građevinskom komorom s prozirnim zidovima. Plus je velika verzija CreatBot DX Dual-extruder 3D pisača. Nudi veću visinu. Nadalje, CreatBot DX Plus ima grijani stakleni krevet za 3D ispis i ekstruder Bowden stila. Ovaj ekstruder vrhunske kvalitete ima koračne motore postavljene na stražnjoj strani proizvodnog stroja što rezultira laganim sklopom glave ekstrudera koji omogućuje 3D ispis velike brzine.

CreatBot DX Plus 3D prekrasno ispisuje na PLA i ABS* kao i na druge filamente. Koristite filamente visoke tehnologije uključujući topljivi HIPS i PVA. Uz CreatBot DX kupujete izvrstan stroj za inženjering, aditivnu proizvodnju i obrazovanje. Obradite složene objekte za proizvodnju, velike arhitektonske modele, skulpture, šablone i pribor. Vaš je izbor što ćete graditi.

Istaknuti proizvod:
Potpuno metalno kućište
Pametni podesivi ekstruder
Automatsko isključivanje
Višenamjenska tipkovnica
Dovod motora zupčanika
Topli krevet od keramičkih ploča
Metalna posuda za topli krevet
Veliki ugradni volumen od 300 x 250 x 520 mm
Visoka rezolucija
Sustav detekcije niti
3D ispis na temperaturama do 260°C
Nastavak 3D printanja u slučaju nestanka struje
Sav zatvoreni građevinski prostor
Metalna šasija
3D printer zahtijeva određenu težinu kako bi osigurao stabilan rad. Stoga su potpuno metalna kućišta najbolji način kada je u pitanju 3D ispis.

Pametni podesivi ekstruder
CreatBot ekstruderi imaju inteligentan sustav hlađenja, koji osigurava da se filament hrani na optimalnoj temperaturi cijelo vrijeme. Mlaznice podesive visine omogućuju vam vrlo brzo i jednostavno poravnavanje dviju mlaznica. Savršeno kada želite 3D ispis s potporom, različitim materijalom ili samo dvije boje. Svi CreatBots iz 3D Prima standardno dolaze s dvostrukim ekstruderima.

Automatsko isključivanje
Vaš CreatBot DX Plus opremljen je modulom za upravljanje napajanjem. Kada proizvodni proces završi i ne poduzme se nikakva radnja unutar 5 minuta, 3D printer će se isključiti. Vrlo korisno i visoko energetski učinkovito. Uštedite energiju i novac.

Višenamjenska tipkovnica
CreatBot DX Plus ima višenamjensku tipkovnicu. To omogućuje vrlo jednostavno rukovanje i izravan pristup mnogim najčešće korištenim funkcijama, uključujući Z osovinu gore/dolje, grijanje/hlađenje vrućeg sloja, pauzu, nastavak 3D ispisa, pregledavanje SD kartice i više.

Dovod motora zupčanika
Motor s reduktorom može proizvesti više momenta u usporedbi s uobičajenim koračnim motorom. To osigurava da je filament uvijek glatko uvučen i da je uvlačenje savršeno.

Topli krevet od keramičkih ploča
Na vrhu silika grijaće ploče nalazi se zadivljujući keramički topli krevet koji je skuplji od stakla. Međutim, pruža bolju raspodjelu grijanja i ravnomjerniju toplinu. Keramička ploča je vrlo glatka i pruža vrlo dobro prianjanje.

Metalna posuda za topli krevet
Potpuno metalna ladica za topli krevet čini vrlo stabilnu platformu za 3D ispis što zauzvrat poboljšava stabilnost.

Veliki volumen izrade
DX se može pohvaliti svojim impresivnim volumenom izrade od 300 x 250 x 300 mm. Taj veliki volumen više je nego dovoljan za većinu proizvođača. To znači da možete generativno izrađivati ​​svoje kreacije u visini od 30 cm i rezoluciji od 0,04 mm.

Sustav detekcije niti
Ako tijekom procesa ostanete bez niti, ne brinite. Ovaj 3D printer će prijeći u način rada pauze i omogućiti vam da promijenite filament, a zatim samo pritisnite Nastavi, jednostavno!

3D ispisi na visokoj temperaturi
Mlaznice mogu raditi na temperaturama do 260 °C. To znači da možete koristiti širok raspon različitih filamenata. Nadalje, pruža vam vrlo stabilnu temperaturu tijekom aditivne proizvodnje.

Nastavak proizvodnje
Ako dođe do neočekivanog gubitka struje, CreatBot DX Plus pamti zadnji poznati položaj, pohranjuje ga, spušta i uvlači nit. Kada se vaš CreatBox DX Plus uključi, možete nastaviti s 3D ispisom.

Sav zatvoreni građevinski prostor
Na ovom 3D pisaču imate potpuno zatvoreni prostor za izradu koji sprječava pucanje ili savijanje velikih 3D ispisa.

U kutiji
CreatBot DX s dvostrukim ekstruderima
Pakirano u drvenu kutiju
1 x SD kartica
1 x USB kabel
1 x kabel za napajanje
1 x set alata
1 x priručnik
2 x koluta od 1 kg filamenta 1,75 mm
Cura softver na SD kartici
*Imajte na umu da ABS, PC i najlon trebaju grijanu komoru kako bi se mogli ispisivati ​​samo mali predmeti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CreatBot DX Plus Dual”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)