CreatBot DE Plus Dual

3.177,38 

CreatBot DE Plus je 3D printer velikog volumena s dva ekstrudera. S ovim 3D printerom možete proizvoditi složene dijelove od materijala kao što su ABS, PP ili PC. Ima zatvorenu građevnu komoru od 400 x 300 x 520 mm i Bowden ekstruder.

Glavne karakteristike proizvoda CreatBot DE Plus:
Veliki ugradni volumen od 400 x 300 x 520 mm
Visoka rezolucija: 0,4 mm
3D ispis na temperaturama do 260°C
Sav zatvoreni prostor za izgradnju i funkcija nastavka

Dostupno uz narudžbu

SKU: 11027 Kategorija: Oznaka:

Opis

CreatBot DE Plus – 3D pisač s dva ekstrudera s velikim volumenom izrade i Bowden postavom
Veličina je bitna! Trostruki ekstruder CreatBot DE Plus je čvrsto konstruiran 3D printer s tri ispisne glave, zatvorenom komorom za ugradnju s prozirnim stijenkama, grijanim staklenim postoljem za ispis i Bowden ekstruderom. Ekstruderi imaju dva koračna motora smještena na stražnjoj strani stroja. Ovaj dizajn vodi vrlo laganu 3D ispisnu glavu, omogućujući 3D ispis velike brzine. CreatBot DE radi s PLA i ABS kao i drugim filamentima uključujući topivi HIPS i PVA. Ovaj 3D printer izvrstan je sustav za inženjerstvo i obrazovanje. Izradite višestruke objekte za rad u proizvodnji, velike arhitektonske modele, skulpture, šablone i predloške s DE+ Triple ekstruderom.

Ključne značajke proizvoda CreatBot DE Plus trostruki ekstruder:
Potpuno zatvoreno metalno kućište
Inteligentno podesivi trostruki ekstruder
Automatski se isključuje nakon obavljenog posla
Multifunkcionalna tipkovnica
Ulagač niti sa zupčanikom
Keramički grijaći krevet
Osnovna struktura platforme za izgradnju
Veliki građevinski prostor od 400 x 300 x 520 mm
Visoka rezolucija do 0,04 mm
Sustav za prepoznavanje niti
Proizvodi se na temperaturama do 260 °C
Jednostavno nastavite s 3D ispisom u slučaju nestanka struje
Potpuno zatvoren prostor za ugradnju
Veliki 3D printer sa čvrstim metalnim kućištem
3D printer treba određenu težinu kako bi osigurao stabilan rad. Zato su potpuno metalna kućišta najbolje rješenje za vaš 3D printer.

Inteligentno podesivi ekstruder
CreatBot ekstruderi imaju inteligentan sustav hlađenja. To osigurava da je filament na optimalnoj temperaturi cijelo vrijeme. Zahvaljujući podesivosti visine, dvije mlaznice možete poravnati vrlo brzo i jednostavno. Savršeno ako želite ispisati složene 3D ispise s pomoćnim materijalom, različitim materijalima ili u dvije boje. Svi CreatBotovi tvrtke 3D Prima standardno su opremljeni s dva ekstrudera.

Automatsko gašenje
Vaš CreatBot DE Plus opremljen je modulom za upravljanje napajanjem. Kada vaš 3D ispis završi i ne poduzmete nikakvu radnju unutar 5 minuta, 3D printer će se ugasiti. Ovaj uređaj je vrlo koristan i energetski učinkovit. Uštedite na troškovima energije.

3D printer s višenamjenskom tipkovnicom
Trostruki ekstruder CreatBot DE Plus ima multifunkcionalnu tipkovnicu. To omogućuje vrlo jednostavno rukovanje i izravan pristup mnogim najčešće korištenim funkcijama, uključujući Z-os gore i dolje, grijanje, hlađenje grijaćeg ležaja, pauziranje i nastavak vaših 3D ispisa. Krećite se kroz mape na SD kartici i koristite druge značajke.

Hranilica sa opremom
Motor s zupčanikom može generirati veći okretni moment od konvencionalnog koračnog motora. To osigurava da se filament uvijek uvlači ravnomjerno i da je uvlačenje savršeno.

Vruća keramička podloga za ispis
Na vrhu silika grijaće ploče nalazi se nevjerojatan keramički grijaći krevet. Kvalitetniji je od stakla i daje bolju raspodjelu topline, a time i ravnomjerniju toplinu. Keramička ploča je vrlo glatka i pruža vrlo dobro prianjanje.

Metalni okvir za topli krevet
Potpuno metalni okvir za vrući krevet pruža vrlo stabilnu platformu za 3D ispis, što zauzvrat poboljšava stabilnost.

Veliki volumen izrade
DE+ s tri ekstrudera impresionira svojim ogromnim ugradbenim volumenom od 400 x 300 x 520 mm. Ova veličina je više nego dovoljna za većinu proizvođača. To znači da možete aditivno proizvoditi svoje kreacije s visinom od 52 cm i rezolucijom od 0,04 mm.

Sustav detekcije niti
Ako tijekom 3D ispisa ostanete bez filamenta, ne brinite. Vaš 3D printer će prijeći u način rada pauze i možete promijeniti filament. Zatim pritisnite tipku Nastavi i nastavite s proizvodnjom. 3D ispis je jednostavan s CreatBot DE Plus trostrukim ekstruderom!

Visokotemperaturni 3D printer
Mlaznicu možete koristiti na temperaturama do 260°C. To znači da imate širok raspon izbora. To znači da možete koristiti širok raspon različitih filamenata. Mlaznica održava vrlo stabilnu temperaturu tijekom cijelog procesa proizvodnje aditiva.

Nastavite s 3D ispisom
Ako dođe do neočekivanog gubitka snage, CreatBot DE Plus pamti zadnji poznati položaj, pohranjuje ga, spušta platformu za izradu i uvlači filament. Kada se struja vrati, možete nastaviti s 3D ispisom.

Potpuno zatvoren građevinski prostor
S CreatBot DE Plus dobivate potpuno zatvoreni prostor za izradu. To sprječava ljuštenje ili savijanje velikih 3D ispisa (bez savijanja).

Uključeno u isporuku:
CreatBot DE+ s tri ekstrudera
Pakirano u drvenu kutiju
1 x SD kartica
1 x USB kabel
1 x kabel za napajanje
1 x set alata
1 x korisnički priručnik
2 x kalema sa 1 kg filamenta od 1,75 mm
Cura softver na SD kartici
Ako želite jeftin 3D printer s trostrukim ekstruderom velikog volumena, kupite CreatBot DE Plus. Ima zatvoreni građevinski prostor.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CreatBot DE Plus Dual”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)