Bambu Lab P1S Combo

1.350,00 

Bezbrižno postavljanje i rad

Zaboravite na komplicirane procese sastavljanja. S P1S bit ćete spremni za rad za sao 15 minuta. Ovaj jednostavan 3D pisač brine o svim potrebnim kalibracijama, uključujući automatsko niveliranje postolja i kompenzaciju vibracija, tako da se možete usredotočiti na ono što je uistinu važno – kreiranje vaših remek djela.

Preciznost i ljepota

Bambu Lab P1S može se pohvaliti elegantnim i dobro uglađenim dizajnom, kako u hardveru tako i u softveru. To nije samo pisač; to je ukras za vaš radni prostor.

Napredne mogućnosti printanja

Istražite nove horizonte uz visokotemperaturno printanje filamenata zahvaljujući dizajnu zatvorenog kućišta. Osim toga, otključajte potencijal višebojnog printanja s našim AMS dodatkom (do 16 boja kada složite 4 AMS jedinice), što vam omogućuje oživljavanje svojih kreativnih vizija.

Munjevito brzo printanje

Iskusite impresivne brzine s ubrzanjem do 20,000 mm/s². Zahvaljujući vrhunskim kontrolnim algoritmima, kompenzaciji vibracija i naprednoj tehnologiji pritiska, P1S može isprintati Benchy model u samo 18 minuta. Možemo reći da P1S spaja brzinu i kvalitetu u savršenom skladu.

Uvijek držite kontrolu

Držite oko na svojim modelima uz pomoć ugrađene kamere koja nudi mogućnost daljinskog nadzora i ubrzanog snimanja. Bez obzira jeste li kod kuće ili ne, uvijek možete biti u toku.

P1S naspram P1P: što ih razlikuje?

Pitate se koje su razlike između Bambu Lab P1S i P1P? P1S podiže vaše iskustvo 3D printanja na višu razinu s potpuno zatvorenom komorom za printanje i s poboljšanim rješenjem za hlađenje. Sadrži ventilator za hlađenje pomoćnog djela, ventilator za regulaciju komore i ventilator upravljačke ploče za stabilnost temperature i kontrolu mirisa pri radu s materijalima poput ABS-a.

P1S naspram X1C: Koji vam bolje odgovara?

Iako je P1S nadograđena verzija P1P, važno je napomenuti da nije namijenjen printanju s filamentima ojačanim vlaknima poput staklenih ili karbonskih, bez ekstrudera i nadogradnje hotenda. S drudge strane, ako tražite napredne funkcije AI detekcije i besprijekornu interakciju sa zaslonom, X1-Carbon je savršen izbor.

Dostupno uz narudžbu

SKU: 10316 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Bambu Lab P1S Combo, brzi pisač s više boja i više materijala.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bambu Lab P1S Combo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)