ZMorph

Sve u jednom 3D printer za proizvodnju, znanost i obrazovanje. ZMorph ide tamo gdje obični 3D pisači jednostavno ne mogu ići.

Tko smo mi
ZMorph (izgovara se zee-morf) dobio je ime po grčkoj riječi morphe, μορφή (oblik, označava promjenu; oblik; oblik; oblik; figurativno, priroda), što se u našem razumijevanju izravno odnosi na proces nastanka (materijalizacije) kroz tri -dimenzionalni tisak. Zašto Z? ‘Z’ označava treću dimenziju, kao u kartezijanskom koordinatnom sustavu (XYZ), pa se naziv može shvatiti kao ‘onaj koji stvara objekte u tri dimenzije’. Prvi dizajn multimedijskog 3D pisača ZMorph nastao je 2012. godine kao izmjena RepRap projekta otvorenog koda pisača.

Glavni cilj projekta bio je omogućiti tehnologiju 3D ispisa dostupnom korisnicima koji nisu upoznati s programiranjem, elektronikom ili mehanikom, ali koji imaju koristi od jednostavnog načina izrade prototipa za vlastite proizvode. Primjena otvorene tehnologije 3D štampanja FFF (Fased Filament Fabrication) ili postavljanje tekuće plastike također će omogućiti mnogim umjetnicima, arhitektima, dizajnerima i kiparima da ubrzaju razvoj svojih ideja.

Od 2012. godine vidjeli smo razne nadogradnje sve-u-jednom 3D pisača. ZMorph VX najnovija je iteracija. Stroj je sposoban kako za kvalitetan 3D ispis, tako i za precizne CNC operacije. Cilj nam je bio stvoriti cjelovito okruženje, uključujući višeslojni stroj, namjenski softver i skup markiranih materijala za povećanje performansi u vašoj radionici.

Kod nas možete kupiti ZMorph

Vaše 3D printenje