XYZ Printing

3D pisači za sve
Usredotočen na razvoj visokokvalitetnih, pristupačnih i jednostavnih 3D pisača i perifernih uređaja, XYZprinting je doživio brzi rast te je postao najveći svjetski proizvođač 3D pisača koji pokriva više od petine globalnog tržišta. Imamo urede u Europi, SAD-u, Japanu, Tajlandu, Kini, Južnoj Koreji i Tajvanu, a više je na putu.
New Kinpo jedna je od tri glavne podskupine pod Kinpo Group. Kinpo grupa osnovana je 1973. godine, prednjačila je tajvansku elektroničku industriju. Ima 23 podružnice, od kojih 7 korporacija koje kotiraju na javnim mjestima, i ukupno sto dvadeset tisuća zaposlenih. Ukupni prihodi od prodaje Kinpo Grupe dosegli su 30 milijardi USD.

U kolovozu 2008. godine generalni direktor Simon Shen imenovan je izvršnim direktorom New Kinpo Grupe. Pod njegovim vodstvom će se naglasak staviti na poboljšanje razvoja novih proizvoda, kontrolu troškova, produktivnost, kvalitetu performansi i rad u lancu opskrbe u područjima potrošačke elektronike, računalne periferne opreme, komunikacije, optoelektronike, upravljanja napajanjem i elektronike automobila. Uz znatan godišnji proračun za istraživanje i razvoj, Kinpo zapošljava preko 8.500 vrhunskih inženjera za razvoj i razvoj koji teže dizajniranju novih proizvoda koji zadovoljavaju trenutnu potražnju na tržištu. Ovaj tim inovativnog talenta za istraživanje i razvoj, u kombinaciji s našom naprednom tehničkom opremom, omogućio je da New Kinpo bude lider u industriji u razvoju novih proizvoda.

Kod nas možete kupiti XYZ Printing

Vaše 3D printenje