Wanhao

Kratka povijest 3D pisača WanHao

Uz velike napore svih članova tima WANHAO 3D pisača, započinje opskrbu 3D printera od 8. kolovoza 2012. Nakon što je u Kini prikupio šestomjesečno iskustvo na lokalnom maloprodajnom tržištu, WANHAO je sakupio dobro iskustvo u proizvodnji 3D printajućeg robota i usluga prodaje. Na temelju ovog dragocjenog iskustva i marljivog rada našeg tima, vjerujemo da može pružiti profesionalniju uslugu i bolji modernijski pristupačni 3D printer izvrsnim ljudima širom svijeta.

WANHAO je uključen u 3 D pisač koji je podnesen od početka 2011. Nekoliko cimerica koristilo je sav svoj džeparac i kupilo jedan Thing-O-Matic od Makerbota. Ova dragocjena fantastična mašinerija donijela je ovim studentima veliko oduševljenje u izradi 3D projekata i pomogla tim prijateljima da izgrade svoj san. 1. listopada ponovio stvar Thing-O-Matic i nazvao je DUPLIKATOR JEDAN. Ovaj je prvi pisač generiran u Kini 3D pisač kombinirao većinu prednosti RepRap i Makerbot i nadogradio ekstruder na One Block jedan.

U lipnju 2012. godine je izumio 3D printer s LCD zaslonom koji se danas naziva REPLIATOR TWO. Ovo je geat korak koji oslobađa vaše računalo koje ne morate ispisati dok radite svoje računalo. Samo će jednostavna SD kartica obaviti sve ostale poslove.

U kolovozu 2012. se odlučio pridružiti svjetskoj marki i pomoći većem broju ljudi da dobiju pristup najstrašnijem tiskarskom robotu. Proizvođač je osjetljiv za opskrbu najpovoljnijim i stabilnim strojevima za 3D ispis za ljude koji vole MADE IN KINA.

Kod nas možete kupiti Wanhao

Vaše 3D printenje