Vivedino

Mi smo jedan od svjetskih proizvođača 3D pisača. Sjedište tvrtke je u Jinhua, Kina, čvrsto vjerujemo u pružanje najkvalitetnijih proizvoda profesionalcima i industrijskim korisnicima. Pridržavamo se stalnih inovacija i razvoja, pružanja kvalitetnih i pouzdanih proizvoda, dovođenja dobrog potrošača iskustvo, prijateljska usluga nakon prodaje.

Naša obveza je pružiti visokokvalitetne 3D pisače s dobrim rezultatima ispisa po prihvatljivim direktnim cijenama proizvođača i pružiti našim kupcima širom svijeta vrhunsko korisničko iskustvo.

Naša web stranica dostupna je na nekoliko glavnih jezika kako bi se zadovoljile potrebe naše međunarodne baze kupaca. Ako tražite najnovije 3 d štampače u Italiji pojedinačnih kupaca ili u Sjedinjenim Američkim Državama, tražite vlasnika prodavnica ili veletrgovinu, ovdje je vaš idealan izbor, zbog visoke kvalitete naših proizvoda, niskih veleprodajnih cijena, brze isporuke, stabilne logistike, namjenskih profesionalnih usluga, zahvaljujući podršci naše globalne sile za širenje.

Tvornička niska cijena

Budući da smo tvornica, izravni proizvođač 3D pisača, kupcima možemo pružiti visokokvalitetne proizvode po vrlo niskim tvorničkim cijenama. Potpuno smo posvećeni radu s poslovnim veletrgovcima širom svijeta kako bismo osigurali što bolje ponude. Ako ste zainteresirani za naše proizvode, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku. Uvjereni smo da ćete uživati ​​u svim fantastičnim proizvodima dostupnim po veleprodajnim cijenama.

Brza isporuka / Profesionalno pakiranje

U mogućnosti smo ponuditi opcije slanja svjetske klase putem naših dugoročnih partnerstava s UPS-om, FedEx-om, DHL-om i drugim vodećim svjetskim prijevoznicima. Profesionalno skladišno osoblje dobro će se pobrinuti za vaše narudžbe pazeći da budu pakirane u skladu s našim strogim i zahtjevnim standardima. Vaši će proizvodi biti pažljivo provjereni i sigurno pakirani prije otpreme. Imamo distribucijske čvorove smještene u SAD-u i Europi, pazeći da vam u svakom trenutku pružimo najviši stupanj reakcije.

Najbolja usluga kupcima

Cijenimo odnos sa svakim od naših kupaca, tako da je naš profesionalni tim za usluge kupcima uvijek na raspolaganju da vam pomogne. Budući da stalno dodajemo nove proizvode, sve naše osoblje je u potpunosti obučeno u najnovije trendove i ponude. Namjenska usluga razgovora uživo dostupna je za sve vaše upite kako biste dobili trenutni odgovor. Vaše zadovoljstvo je i uvijek će nam biti glavni prioritet.

Kod nas možete kupiti Vivedino 3D Printer

Vaše 3D printenje