REPARACIJA

Kako popraviti pokvarenu plastiku:

Većina ljudi pretpostavlja da je odlaganje slomljenih komada plastike manje gnjavaže nego pokušaj popravljanja. Ali s plastikom je lakše raditi nego što možda shvaćate. Ključ nevidljivog popravka je da se najprije slomi čvrsta plastika u tekućinu kako bi se ona mogla stopiti s netaknutom površinom i stvoriti jaču vezu. Ako standardno plastično ljepilo nije dovoljno za postizanje trika, pokušajte pomoću lemljenja za rastopiti rubove napuknute plastike. Snažno kemijsko otapalo poput acetona može čak i u potpunosti rastopiti neke vrste plastike, omogućavajući vam da ih nanesete na oštećeni komad gdje god je potrebno.

 

1. Kupite ljepilo visoke čvrstoće.
Ako pokušavate popraviti usitnjeni rub ili ponovo spojiti dio većeg predmeta, možda će vam biti potrebno jako ljepilo. Plastična ljepila posebno su formulirana za stvaranje veza između plastičnih površina na molekularnoj razini. Potražite proizvod koji je osmišljen za upotrebu s vrstom plastike koju popravljate.
Većina standardnih super ljepila također se može primijeniti na plastiku s dobrim rezultatima.
Širok izbor plastičnih ljepila, super ljepila i sličnih zanatskih ljepila pronaći ćete u lokalnoj trgovini ili trgovačkom centru.
Svakako kupite dovoljno ljepila za rješavanje vašeg projekta bez da vam ponestane.

2.Zavarivanje plastike je proces stvaranja molekularne veze između dvije kompatibilne termoplastike. Zavarivanje nudi vrhunsku čvrstoću i skraćuje vrijeme ciklusa. Tri su glavna koraka prema bilo kojem zavarivanju: prešanje, grijanje i hlađenje. Postupci zavarivanja plastike razlikuju se prvenstveno njihovim načinima grijanja. Primjena sile i dozvole za hlađenje mehanički su aspekti koji mogu varirati od stroja do stroja u općoj kategoriji procesa. Postoji nekoliko metoda zavarivanja plastike.

New Women Underwear

Zašto izabrati nas?

  • Preciznost
  • Ponovljivost
  • Kvaliteta
  • Pouzdanost
  • Iskustvo