Zortrax Inkspire

14.250,00 kn

  • Ovaj DLP 3D pisač nudi vam do 8x brži 3D ispis od SLA
  • Ostvarite do 9x veću točnost od SLA
  • Proizvodna brzina je 20-36 mm / h
  • Rezolucija XY je 50×50 mikrona
  • Minimalna debljina sloja je 25 mikrona
  • Pogodno za proizvodnju aditivnih serija
  • Proizvodite smolama (fotopolimeri: polimerizacija 405 nm) od trećih dobavljača
  • Koristite svoj omiljeni softver za rezanje (od vanjskih dobavljača)
  • Podržani su formati datoteka .zcodex i .cw
  • Prostor za instalaciju mjeri 74x132x175 mm
  • Dostupna je Wifi i Ethernet veza
  • Odlikuje intuitivno korisničko sučelje sa zaslonom osjetljivim na dodir

Dostupno uz narudžbu

SKU: 10061 Kategorije: ,

Opis

Zortrax Inkspire

je prekrasan DLP 3D pisač visoke rezolucije. Izrada s velikom proizvodnom brzinom i sitnim detaljima. Povežite više Inkspire uređaja putem mrežnog kabela ili Wifi-ja kako biste stvorili fleksibilno skalabilne proizvodne prostore. Lako i intuitivno upravljajte sa svog računala ili mobilnog uređaja.

Svojstva proizvoda:

 

 • DLP-3D pisač za brzu izradu aditiva
 • Povezana i kontrolirana putem Wifija i Etherneta
 • Jednostavno upravljanje preko zaslona osjetljivog na dodir i načina pauze
 • Visoka rezolucija, sitni detalji i uvjerljiva svojstva materijala

Zortrax Inkspire – DLP 3D pisač visoke rezolucije s Wifi i Ethernetom

Kupite prekrasan Zortrax Inkspire DLP 3D pisač visoke rezolucije i proizvodite velikom brzinom. Jednostavno povežite svoje računalo, prijenosno računalo ili mobilni uređaj s ovim proizvodnim sustavom putem Etherneta ili Wifi-ja. Počnite stvarati sitne detalje i zapanjujuće površine. Inkspire surađuje s DLP smolama različitih dobavljača. Nadalje, možete koristiti svoj omiljeni rezač za izradu .cw datoteka. Spojite više Zortrax Inkspire uređaja zajedno kako biste stvorili fleksibilno skalabilno generacijsko proizvodno postrojenje. Ovaj je uređaj idealan za izradu precizne mehanike, prototipa, malih serija, kao i medicinsku i stomatološku tehnologiju.

Značajke proizvoda Zortrax Inkspire:

 • Ovaj DLP 3D pisač nudi vam do 8x brži 3D ispis od SLA
 • Ostvarite do 9x veću točnost od SLA
 • Proizvodna brzina je 20-36 mm / h
 • Rezolucija XY je 50×50 mikrona
 • Minimalna debljina sloja je 25 mikrona
 • Pogodno za proizvodnju aditivnih serija
 • Proizvodite smolama (fotopolimeri: polimerizacija 405 nm) od trećih dobavljača
 • Koristite svoj omiljeni softver za rezanje (od vanjskih dobavljača)
 • Podržani su formati datoteka .zcodex i .cw
 • Prostor za instalaciju mjeri 74x132x175 mm
 • Dostupna je Wifi i Ethernet veza
 • Odlikuje intuitivno korisničko sučelje sa zaslonom osjetljivim na dodir

3D ispis poboljšan smolom

Zortrax Inkspire koristi DLP tehnologiju. Koristi LCD zaslon visoke rezolucije s UV pozadinskim osvjetljenjem za liječenje tekuće fotopolimerne smole sloj po sloj. 3D ispis smolom omogućuje veću razlučivost, ljepšu kvalitetu površine i poboljšana svojstva materijala.

Mikroskopska preciznost

3D ispis najmanjih predmeta pomoću Zortrax Inkspire. Minimalna veličina za ispis je kuboid veličine 50x50x25 mikrona. Ovaj DLP 3D pisač uvijek radi s visokom rezolucijom, precesijom i pouzdanošću.

Konstantna brzina proizvodnje

Tijekom proizvodnje održava se ista visoka brzina proizvodnje od 20-36 mm / h, bez obzira na to koliko je radnog područja ispunjeno u instalacijskom prostoru. Pomoću aditiva stvarajte veliku raznolikost komponenti brzo i učinkovito. Najbolje je nekoliko komponenti smjestiti jedan pored drugog u instalacijski prostor.

Upotrijebite smolu treće strane

Sa Zortrax Inkspire možete obraditi sve UV DLP smole dostupne na tržištu. Koristite sve fotopolimere koji se mogu izliječiti UV svjetlom s valnom duljinom 405 nm. Svi su podržani. Na taj način možete koristiti našu PrimaValue DLP smolu ili Wanhao, Monocure i ostale smole s ovim 3D pisačem. To vam omogućuje odabir širokog raspona svijetlih boja i uvjerljivih svojstava materijala za vaše komponente.

Jednostavne i brze postavke

Postavke 3D ispisa mogu se promijeniti brzo i jednostavno. Na primjer, promijenite vrijeme ekspozicije za svaki sloj ili udaljenost između slojeva. Doživite 3D ispis kako želite.

Istražite UV-LCD tehnologiju

Stereolitografija (SLA) je na tržištu već duže vrijeme. Digitalna obrada svjetlosti (DLP) djeluje kao tehnologija 3D ispisa s fotopolimerizacijom plastike. Kada se koristi SLA tehnologija, preciznost izrade je konstantna, ali radna brzina je obrnuto proporcionalna veličini radnog područja koje model zauzima. DLP tehnologija djeluje konstantnom brzinom proizvodnje, ali točnost se često smanjuje s povećanom upotrebom radnog područja. Nije tako kod Zortrax UV-LCD DLP 3D pisača. Optimizirana izloženost i 3D ispisna jedinica omogućuje vam konstantno veliku brzinu i preciznost proizvodnje bez obzira koliko radnog prostora koristite.

Proizvodnja aditiva – serijska proizvodnja

Zortrax Inkspire osigurava kontinuirano visoku radnu brzinu i točnost bez obzira na to koliko se radnog područja koristi. Ako vaš 3D pisač proizvede 50 do 80 dijelova u 1 sat 30 minuta, 30 3D pisača koji rade zajedno mogu ponuditi prosječan mjesečni izlaz od 360.000 do 500.000 dijelova. Zato svoj Zortrax Inkspire možete koristiti kao proizvodni stroj na lako i fleksibilno skalabilnim farmama 3D pisača. To vam omogućuje brzu i ekonomičnu proizvodnju malih serija.

Kompatibilne smole

Vaš Zortrax Inkspire radi sa posebno optimiziranim Zortrax Resin Basic. Želite li raditi s omiljenom smolom DLP? To nije problem; jednostavno možete koristiti vanjsku DLP smolu. Sve smole s polimerizacijskom valnom duljinom od 405 nm u potpunosti su podržane. To znači da UV svjetlost u ovom rasponu valnih duljina očvršćuje smolu.

Zortrax Resin Basic

Zortrax Resin Basic fotopolimer je posebno razvijen i optimiziran za Zortrax Inkspire. Ovaj materijal istovremeno jamči izvrsnu pažnju prema detaljima s vrhunskim mehaničkim svojstvima. Dostupan je u bijeloj boji.

Vanjske smole

Vanjske smole kompatibilne s vašim Zortrax Inkspire sadrže fotopolimere posebno optimizirane za DLP-3D pisače. Dizajnirani su za uporabu u zubnoj protetici, dizajnu nakita i drugim primjenama.

Prijave

3D ispis smolom tehnologija je savršena za profesionalce i stručnjake. Izradite vrlo male, ali nevjerojatno detaljne modele sa impresivnim svojstvima materijala. Preciznost i brzina Zortrax Inkspire čine ga idealnim alatom za stomatologe, draguljare, inženjere i dizajnere.

Fleksibilna proizvodnja

Zortrax Inkspire 3D pisač pruža fleksibilne, skalabilne proizvodne mogućnosti za tvrtke i profesionalce koji žele generativno sami proizvoditi male i precizne dijelove. Također je savršen alat za inženjere koji rade u odjelima za istraživanje i razvoj i na proizvodnim linijama. Ovaj DLP proizvodni stroj pogodan je za primjenu u automobilskoj, zrakoplovnoj i industriji elektronike široke potrošnje.

Umjetnost i zabava

Mali i elegantni modeli napravljeni od smole na ovom DLP-3D pisaču pružaju vam ogromne mogućnosti kao umjetnika i u industriji zabave. Na primjer, možete napraviti detaljne komade za šahovske ploče. Mali, vrlo složeni i ograničeni pokloni su savršeni za marketing i PR odjele.

Zubna protetika

Smoleni 3D printeri posebno su korisni za izradu složenijih stomatoloških modela brži, učinkovitiji i jeftiniji. U usporedbi s tradicionalnim tehnikama dentalnog modeliranja, vaš Zortrax Inkspire omogućava manje invazivne postupke koji zahtijevaju malo ili nikakvo uključivanje pacijenta. Možete koristiti 3D otisnute modele usnih šupljina pacijenata za aditivnu izradu zubnih modela, proteza i mostova.

Dizajn nakita

Modeliranje složenih prstenova, ogrlica i drugog nakita zahtijeva ogromnu preciznost, što obično može ponuditi samo dobar 3D printer s smolom u procesu DLP. Modeli 3D ispisa najčešće se koriste u procesu izgubljenog voska. Pozitivan model uronjen je u vatrostalni materijal za lijevanje kako bi se stvorio negativni kalup za konačni nakit od različitih metala.

Kirurška preciznost

Kupite Zortrax Inkspire kako biste kreirali aplikacije – od umjetnosti do tehnologije – gdje preciznost čini sve razlike. Sa veličinom piksela 50×50 mikrona i minimalnom debljinom sloja od 25 mikrona, 3D modeli mogu se 3D ispisati bez vidljivih pojedinih slojeva ili okomitih linija. Ljudsko oko ne može otkriti pojedinačne piksele jer slika ima više od 336 piksela po inču. Gustoća piksela u 3D modelima (vokseli) ispisanim na vašem Zortrax Inkspire premašuje vrijednost detektibilnosti, bez obzira na kut gledanja.

Z-SUITE za Zortrax Inkspire

Z-SUITE je poseban, funkcionalan i jednostavan program za rezanje i 3D pisač. Besplatno je dostupan uz svaki Zortrax 3D pisač. Sada Z-SUITE ima niz dodatnih značajki koje čine rad sa Zortrax Inkspire iskustvom bez napora.

Pauziranje koje se može programirati

Funkcija programabilne pauze vrlo je inovativna i omogućuje jednostavan tijek rada. Prvo, Z-SUITE izračunava koliko smole je potrebno za proizvodnju svakog sloja modela. Softver zatim koristi ove podatke kako bi se odmorio kako bi ponovno napunio novu smolu. Tada možete jednostavno nastaviti 3D ispis.

Pametna podrška

Vrijeme izloženosti UV-u za vaše 3D modele i potpornu strukturu može se postaviti neovisno.

Daljinski upravljač

Jednostavno zaustavite i nastavite s 3D ispisima. U bilo kojem trenutku možete pratiti napredak proizvodnje aditiva na svom Zortrax Inkspireu. To je omogućeno spajanjem na istu Wifi mrežu.

Kupite Zortrax Inkspire i dobit ćete DLP 3D pisač visoke rezolucije s Wifi i Ethernetom za proizvodnju dodataka koji se mogu skalabilno.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zortrax Inkspire”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *