Zortrax Inkspire & Zortrax Ultrasonic Cleaner

22.847,50 kn

 • Brzi i precizni 3D LCD pisač sa smolom.
  • UV LCD je do 8x brži od SLA.
  • UV LCD je do 9x precizniji od SLA.
  • Brzina rada je 20-36 mm / h.
  • Rezolucija XY je 50×50 mikrona.
  • Minimalna visina sloja je 25 mikrona.
  • Sposoban za serijsku proizvodnju.
  • Podržane su vanjske smole od 405 nm.
  • Softver za vanjsko rezanje je podržan.
  • Podržani su .zcodex i .cw formati datoteka.
  • Mjere radnog prostora 74x132x175 mm.
  • Ima Wi-Fi i Ethernet povezivanje.
  • Ima intuitivno dodirno sučelje.

Dostupno uz narudžbu

SKU: 5105 Kategorije: ,

Opis

Zortrax Inkspire & Zortrax Ultrasonic Cleaner

Brzi i precizni 3D LCD pisač sa smolom.

 • UV LCD je do 8x brži od SLA.
 • UV LCD je do 9x precizniji od SLA.
 • Brzina rada je 20-36 mm / h.
 • Rezolucija XY je 50×50 mikrona.
 • Minimalna visina sloja je 25 mikrona.
 • Sposoban za serijsku proizvodnju.
 • Podržane su vanjske smole od 405 nm.
 • Softver za vanjsko rezanje je podržan.
 • Podržani su .zcodex i .cw formati datoteka.
 • Mjere radnog prostora 74x132x175 mm.
 • Ima Wi-Fi i Ethernet povezivanje.
 • Ima intuitivno dodirno sučelje.

3D ispis od smole učinio je boljim

Tehnologija koja stoji iza Zortrax Inkspire oslanja se na LCD zaslon visoke rezolucije s UV LED pozadinskim osvjetljenjem
kako bi se fotopolimeri izliječili sloj po sloj

Mikroskopska preciznost
Najmanji objekt koji Zortrax Inkspire može 3D ispisati je kuboid dimenzija 50x50x25 mikrona
Dosljedna brzina
Održava se ista velika brzina od 20-36 mm / h bez obzira na to koliko je radnog prostora ispunjeno
Vanjske smole
Podržane su sve raspoložive smole koje se mogu očistiti svjetlošću s valnom duljinom od 405 nm
Postavke u pokretu
Postavke ispisa poput vremena izlaganja sloja ili odmora između slojeva mogu se promijeniti u letu

Upoznajte UV LCD tehnologiju

Stereolitografija (SLA) i digitalna obrada svjetla (DLP) dvije su tradicionalne 3D tehnologije tiskanja smole. U SLA-u je preciznost konstantna, ali brzina rada obrnuto je proporcionalna količini radnog prostora koju je uzeo model. U DLP-u je brzina rada konstantna, ali preciznost opada kako se količina korištenog radnog prostora povećava. Zortrax UV LCD nudi stalnu veliku brzinu i preciznost bez obzira na to koji se dio radnog prostora koristi.

Serijska proizvodnja

Zortrax Inkspire održava stalnu visoku brzinu rada i točnost, bez obzira na to koji se dio radnog prostora koristi. Ako jedan pisač napravi 50 do 80 dijelova u 1 sat 30 min, 30 pisača koji rade zajedno mogu ponuditi približno mjesečnu produkciju od 360.000 do 500.000 dijelova. Zbog toga Zortrax Inkspire može raditi kao osnovna proizvodna jedinica u lako skalabilnim farmama za 3D ispis sposobnim za proizvodnju kratkih serija.

Kompatibilne smole

Zortrax Inkspire djeluje s namjenskim Zortrax Resin Basic. Vanjske smole u potpunosti se podupiru pod uvjetom da se mogu očvrsnuti svjetlošću valne duljine 405 nm.

Zortrax Resin Basic

Zortrax Resin Basic je fotopolimer dizajniran posebno za Zortrax Inkspire. To jamči besprijekornu točnost detalja i sjajna mehanička svojstva u isto vrijeme. Dostupan je u bijeloj boji.

Vanjske smole

Vanjske smole kompatibilne sa Zortrax Inkspire uključuju fotopolimer posebne namjene dizajniran za primjenu u zubnoj protetici ili dizajnu nakita ia

Prijave

Smola 3D ispis je tehnologija savršena za profesionalce koji rade u područjima gdje su potrebni vrlo mali, ali nevjerojatno detaljni modeli. Preciznost i brzina Zortrax Inkspire čini ga alatom za promjenu igara za stomatologe, draguljare i dizajnere satova.

Fleksibilna izrada

Zortrax Inkspire 3D pisači nude skalabilne, fleksibilne mogućnosti izrade za tvrtke kojima su potrebne male, precizne komponente. Savršeno je sredstvo za inženjere koji rade na odjelima za istraživanje i razvoj i na proizvodnim linijama u raznim industrijama, od automobilske preko zrakoplovne do svemirske elektronike.

Umjetnost i zabava

Mali, ali lijepo dizajnirani modeli napravljeni od smolastih 3D pisača korisni su umjetnicima i industriji zabave. Detaljne figurice mogu se izrađivati ​​za igre na ploči. Mali zamršeni pokloni napravljeni u ograničenim serijama savršeni su za odjel marketinga i odnosa s javnošću.

Zubna protetika

Smoleni 3D printeri posebno su korisni za brže i učinkovitije izradu zubnih uložaka. U usporedbi s tradicionalnim tehnikama dentalnog modeliranja, Zortrax Inkspire omogućava manje invazivne postupke koji zahtijevaju malo ili nikakvo uključivanje pacijenta. 3D tiskani modeli usnih šupljina pacijenata koriste se za formiranje zubnih odljeva, proteza i mostova.

Dizajn nakita

Za modeliranje zamršenih prstenova, ogrlica i ostalog nakita potrebna je neizmjerna preciznost koju dobar 3D printer može ponuditi. 3D otisnuti modeli koriste se u procesu lijevanja izgubljenog voska. Glavni model uronjen je u vatrostalni materijal za lijevanje kako bi se stvorio kalup za završne predmete od nakita izrađeni od raznih metala.

Kirurška preciznost

Od umjetnosti do inženjerstva, Zortrax Inkspire savršen je za sve aplikacije u kojima vrhunska preciznost razlikuje. Sa veličinom piksela 50×50 mikrona i minimalnom visinom sloja od 25 mikrona, može 3D ispisati modele bez vidljivih slojeva ili vertikalnih linija. Ljudsko oko ne može vidjeti pojedinačne piksele kada slika ima više od 336 piksela po inču. Gustoća piksela u modelima 3D ispisanim na Zortrax Inkspire premašuje ovu vrijednost bez obzira na kut gledanja.

Z-SUITE za Zortrax Inkspire

Z-SUITE je namjenski softver za upravljanje farmi za rezanje i 3D ispis koji dolazi besplatno uz svaki Zortrax 3D pisač. Sada ima niz dodatnih funkcija kako bi rad sa Zortrax Inkspire-om bio bez napora.

Programirana pauza
Z-SUITE izračunava koliko smole je potrebno za ispis svakog sloja modela i omogućava precizno zakazivanje pauze kada je potrebno ponovno punjenje.
Smart podržava
Vrijeme izloženosti UV svjetlu za model i potporne strukture može se postaviti neovisno
Daljinsko upravljanje
Ispisi se mogu pauzirati ili nastaviti s ponovnim nadgledanjem i napredak se može nadgledati na daljinu na svakom Zortrax Inkspire spojenom na istu Wi-Fi mrežu

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zortrax Inkspire & Zortrax Ultrasonic Cleaner”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *