XYZprinting da Vinci color

2.420,86  (18.239,97 kn)

XYZprinting da Vinci Color – FFF 3D printer u punoj boji radi s inkjet tehnologijom. Život je šaren! Da Vinci Color tvrtke XYZprinting prvi je FFF 3D printer u boji za vaše stolno računalo s tehnologijom prave boje. To je omogućeno kombinacijom inkjet i 3D tehnologije ispisa. Za svoju tehnologiju 3D ispisa u boji, XYZprinting je prijavio više od 40 patenata diljem svijeta. Koristeći CMYK inkjet tehnologiju, kapljice tinte prianjaju na PLA filament koji upija boju. Kapljice tinte različitih boja koriste se za bojanje upijajućeg PLA. To vam omogućuje stvaranje nevjerojatnih 3D ispisa u boji s da Vinci bojom. XYZPrinting je stavio veliki naglasak na rad bez problema za vas dok je razvijao Da Vinci Color. 3D ispis u boji po super cijeni, jer su kreativnost i jednostavnost korištenja u prvom planu.

Značajke proizvoda
Realizirajte 3D ispise u kvaliteti koja oduzima dah
Moćan softver olakšava 3D ispis u boji
Pretvorite 2D fotografije u 3D modele
Prostor za ugradnju: 200 x 200 x 150 mm
Zaslon u boji osjetljiv na dodir od 12,7 cm za jednostavno rukovanje
Automatsko niveliranje građevne platforme

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 11078 Kategorija: Oznaka:

Opis

XYZprinting da Vinci Color – FFF 3D printer u punoj boji radi s inkjet tehnologijom
Život je šaren!

3D ispis u boji
Jedinstvena 3D tehnologija osigurava jedinstvene komponente. Vaši 3D ispisi s da Vinci Color by XYZprinting zasjat će u boji i očarati vas.

Visoka kvaliteta proizvodnje za jedinstvene dijelove
Osim 3D ispisa u boji, ovaj uređaj omogućuje i izradu jednobojnih 3D ispisa vrlo visoke kvalitete i velike brzine izrade.

Potpuno novo integrirano iskustvo
Lako i pouzdano kontrolirajte svoje 3D ispise pomoću da Vinci Color tvrtke XYZPrinting. To se postiže pomoću zaslona u boji osjetljivog na dodir. Uz to možete koristiti inovativne funkcije. Na primjer, možete postaviti automatsku korekciju platforme i bežičnu vezu s mrežom. XYZPrinting da Vinci Color ima brojne senzore. Na primjer, otkriva je li filament umetnut neoštećen. Ako filament boje nedostaje ili je oštećen, zaustavlja se 3D ispis. Kasnije nastavite s proizvodnjom. Kupite XYZprinting da Vinci Color kako biste realizirali jeftine FFF 3D ispise u boji koristeći inkjet tehnologiju.

Da Vinci Color tvrtke XYZprinting prvi je FFF 3D printer u boji za vaše stolno računalo s tehnologijom prave boje. To je omogućeno kombinacijom inkjet i 3D tehnologije ispisa. Za svoju tehnologiju 3D ispisa u boji, XYZprinting je prijavio više od 40 patenata diljem svijeta. Koristeći CMYK inkjet tehnologiju, kapljice tinte prianjaju na PLA filament koji upija boju.

Kapljice tinte različitih boja koriste se za bojanje upijajućeg PLA. To vam omogućuje stvaranje nevjerojatnih 3D ispisa u boji s da Vinci bojom. XYZPrinting je stavio veliki naglasak na rad bez problema za vas dok je razvijao Da Vinci Color. 3D ispis u boji po super cijeni, jer su kreativnost i jednostavnost korištenja u prvom planu.

Značajke proizvoda:
Realizirajte 3D ispise u kvaliteti koja oduzima dah
Moćan softver olakšava 3D ispis u boji
Pretvorite 2D fotografije u 3D modele
Prostor za ugradnju: 200 x 200 x 150 mm
Zaslon u boji osjetljiv na dodir od 12,7 cm za jednostavno rukovanje
Automatsko niveliranje građevne platforme

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “XYZprinting da Vinci color”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)