Ultimaker 2+ Connect

3.549,00 

Ultimaker 2+ Connect je početni 3D printer koji koristi dokazanu platformu Ultimaker 2+. 2+ Connect je nadogradnja za budućnost Ultimaker 2+ serije. Uz to, pisač nudi nekoliko novih i poboljšanih značajki koje uređaj čine još pouzdanijim i jednostavnijim za korištenje. 2+ Connect karakterizira izuzetno visoka razina integracije tijeka rada (od dodataka u CAD procesu, softvera za rezanje, materijala do hardvera za 3D ispis). Ultimaker pisači također su poznati po jednostavnosti korištenja i intuitivnom radu, kao i po visokoj pouzdanosti i ponovljivosti rezultata.

Dostupno uz narudžbu

SKU: 11074 Kategorija: Oznaka:

Opis

Prednosti Ultimaker 2+ Connect

Zaslon osjetljiv na dodir: Uz pomoć zaslona osjetljivog na dodir, unosi se mogu unositi na uređaj jednostavno i intuitivno.
Mrežna povezivost: Omogućuje vam ispis preko lokalne mreže ili iz oblaka koristeći WiFi i Ethernet sučelje.
Komponente sljedeće generacije: Ultimaker 2+ Connect uključuje brojne nove komponente koje pisač čine spremnim za budućnost. Hranilica je sada lakša za korištenje i ergonomičnija od svoje prethodnice. Osim toga, platforma za ispis i elektronika dodatno su poboljšani.
Material Alliance: Zahvaljujući Material Allianceu, može se koristiti veliki izbor prefabriciranih profila za tisak za tehničke filamente. To pojednostavljuje proces ispisa i povećava stopu uspješnosti ispisa složenih materijala.
Upravljanje pisačem: jedan ili više pisača može se povezati zajedno putem Ultimaker Digital Factory. Putem mreže, pisači se mogu nadzirati i kontrolirati, mogu se postavljati redovi i bilježiti radovi na održavanju. Bilo jedan tiskar ili dvadeset.

Usporedba Ultimaker 2+ s Ultimaker 2+ Connect
Ultimaker 2+ Connect je nastavak uspješnog Ultimaker 2+. Postoje neke razlike između generacija proizvoda, ali ipak neke sličnosti. 2+ Connect temelji se na dokazanoj platformi Ultimaker 2+ i obnavlja je ili proširuje na nekim mjestima.

Ugradbeni prostor i većina mehanike identični su u oba modela. Oba uređaja koriste istu ispisnu glavu (s nekim vizualnim promjenama) i rade kao i obično sa softverom Ultimaker Cura. Razlike se mogu pronaći, primjerice, u USB sticku 2+ Connecta (prethodni model koristio je SD kartice), dodirnom zaslonu umjesto monokromatskog zaslona i revidiranom dovodu materijala. Također novost uz 2+ Connect je mrežna funkcionalnost, pristup profilima Material Alliance, mogućnost povezivanja više pisača u “klaster” putem mreže i, s Air Managerom (prodaje se zasebno), mogućnost zatvaranja instalacijskog prostora potpuno.

Ultimaker 2+ Connect dolazi s
1x Ultimaker 2+ Connect 3D printer
1x Staklena tiskarska ploča
1x jedinica za napajanje
1x kalibracijska kartica
1x Ethernet LAN kabel
1x Unilube strojno ulje
1x imbus odvijač
1x ljepilo u stiku
1x Magnalube mast
1x viljuškasti ključ (za zamjenu mlaznice)
1x rezervna mlaznica 0,4 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ultimaker 2+ Connect”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)