Snapmaker 2.0 A250T

1.428,87 

Snapmaker 2.0, modularni 3-u-1 3D pisači koji otključavaju vaš puni kreativni potencijal, od 3D ispisa do laserskog graviranja, rezanja i CNC rezbarenja. Snapmaker 2.0 je pametniji, brži, veći i moćniji nego ikad prije. To je nova generacija 3-u-1 3D printera koji dolaze sa svime što trebate!
Naglasci
Koristi se kao 3D printer, CNC stroj ili lasersko graviranje
Veliko područje ispisa A150: 160 x 160 x 145 mm, A250: 230 x 250 x 235 mm i A350: 320 x 350 x 330 mm
Otporan na budućnost jer se može nadograditi
WiFi
5 ”zaslon osjetljiv na dodir
Jednostavan za sklapanje
Nastavite s radom nakon nestanka struje
Automatsko postavljanje građevinske ploče

Dostupno uz narudžbu

SKU: 11062 Kategorija: Oznaka:

Opis

Snapmaker 2.0, modularni 3-u-1 3D pisači koji otključavaju vaš puni kreativni potencijal, od 3D ispisa do laserskog graviranja, rezanja i CNC rezbarenja.
Snapmaker 2.0 je pametniji, brži, veći i moćniji nego ikad prije. To je nova generacija 3-u-1 3D printera koji dolaze sa svime što trebate!
3D ispis
Snapmaker 2.0 modularni 3-u-1 3D pisači idealni su za početnike koji tek počinju, hobiste koji preferiraju prilagođenije opcije, kao i inženjere i dizajnere koji žele ispisivati ​​velike objekte ili precizne dijelove s izvanrednom kvalitetom ispisa.
Lasersko graviranje i rezanje
Tradicionalni 3D pisači mogu samo 3D ispisivati. Vaš Snapmaker 2.0 potpuno je drugačiji. S izmjenjivim modulima, funkcionalnost Snapmakera može se brzo mijenjati, baš kao i mijenjanje leća na fotoaparatu. Sada možete izraditi mnoge vrste lijepih i umjetničkih kreacija pomoću laserskog graviranja i rezanja.
CNC rezbarenje
Možete čak koristiti Snapmaker 2.0 kao CNC glodalicu za izradu preciznih 2.5D i 3D objekata. Ima veću radnu brzinu i puno veći radni prostor od originalnog modela. To je savršen stroj za proširenje vašeg interesa za CNC rezbarenje.
3D ispis
Snapmaker 2.0 omogućuje vam ispis gotovo svega za vaše kreativne projekte: od uobičajenih aplikacija do predmeta sa specifičnim mehaničkim svojstvima, kao što su žilavost, izdržljivost i fleksibilnost. Snapmaker 2.0 može sve!
3D ispis
PLA
ABS
Drvo
Fleksibilno
Lasersko graviranje i rezanje
Veliki izbor materijala koje možete naći u svakodnevnom životu može se laserski gravirati ili rezati, uključujući papir, šperploču, kožu, akril, karton, papir, tkaninu, pa čak i hranu poput kolačića i kokosa!
Lasersko graviranje i rezanje
Tkanina
Koža
Šperploča
Akril
CNC rezbarenje
CNC rezbarenje idealno je za precizno rezbarenje ili rezanje tvrdih materijala. Uz Snapmaker 2.0 nećete biti ograničeni s opcijama plastičnih ili mekih materijala, a moći ćete koristiti sljedeće materijale za svoje kreativne projekte: tvrdo drvo, PCB, akril, POM, ploče od karbonskih vlakana i mnoge druge materijala.
CNC rezbarenje
Orah
List od karbonskih vlakana
PCB
Drvo Platane
Modularni dizajn
Zamislite 3D printer koji možete nadograditi i prilagoditi. Snapmaker je više od pukog niza strojeva. To je sustav snažnih modula i dodataka za kreativne ljude poput vas. Možete uživati ​​u puno novih značajki jednostavno nabavom novih modula ili novih kompleta.
Veliki radni prostor
Snapmaker 2.0 ima tri modela: A150, A250 i A350. Možete napraviti velike prototipove ili više manjih objekata odjednom. A350 pruža najveći volumen ugradnje, dimenzija 320 x 350 x 330 mm.
Dodaci
Kao vlasnik inovativnog Snapmakera, možete dodatno poboljšati svoju kreativnost širokim izborom dodataka za personalizaciju vašeg Snapmakera 2.0. Za veću razinu primjena, uskoro ćemo za predbilježbu imati dostupne kućišta, svjetla, ručni kotač, gumb za zaustavljanje u nuždi i kameru!
Moćan kontroler
Snapmaker 2.0 može podržati razne glave alata, dodatke, linearne module i više koristeći samo jedan upravljač. Veliki razlog zašto to možemo učiniti je taj što smo inovativno usvojili proširenje sabirnice CAN (Controlled Area Network), tehnologiju koja se široko koristi u automatizaciji automobila. Kontroler je nadograđen univerzalnim priključcima, adapterima za više priključaka i CAN čvorištem za dodavanje dodatnih priključaka CAN-sabirnice.
Buduća proširenja
Snapmaker 2.0 je modularan i može se transformirati u različite strojeve s brojnim mogućnostima. Može se nadograditi s nadolazećim snažnijim laserskim modulom, rotacijskim modulom (primjenjivo na A250, A350), dužim linearnim modulom, pa čak i paketom kompatibilnosti vretena treće strane! Naš je cilj unijeti modularnost u takav stroj koji štedi prostor, ali je kompletan da ćete smatrati da se vaša investicija isplati.
Jednostavan za korištenje

3-u-1 softver
Naš 3-u-1 softver izrađen je po mjeri za vaše Snapmaker strojeve. Jedan i snažan softver za sve vaše zadatke. Ponavljano je kroz 18 verzija tijekom posljednjih godinu i pol, dodajući značajke kao što su ispis / graviranje / rezanje / rezbarenje više modela, uređivanje SVG-a, reljefno urezovanje i podrška za više jezika. Koristeći brze iteracije, uključili smo mnoge popularne zahtjeve iz naše zajednice.
Wi-Fi povezivanje
Uz značajku Wi-Fi i USB priključak, možete spojiti svoj Snapmaker 2.0 na bilo koju konfiguraciju radi vaše udobnosti. Dizajne možete prenijeti putem Wi-Fi ili USB flash pogona i ispisati pritiskom na gumb. Osim toga, firmware možete ažurirati izravno putem Wi-Fi veze.
Pametni zaslon osjetljiv na dodir
Tradicionalno, strojevi poput 3D pisača, laserskih rezača i CNC usmjerivača nisu obraćali dovoljno pažnje na HMI (Human Machine Interface). Snapmaker 2.0 dolazi s pametnim zaslonom osjetljivim na dodir koji pojednostavljuje tijek rada vaših dnevnih projekata, omogućujući vam da upravljate najčešće korištenim zadacima izravno sa zaslona osjetljivog na dodir. Slično pametnom telefonu, ovaj pokretni zaslon osjetljiv na dodir od 5 inča (720 x 1280 piksela) opremljen je Quad Core A7 CPU @1,1 GHz, koji radi pod operativnim sustavom Android. pružajući glatko i brzo sučelje.
Oporavak nakon gubitka energije
Ne morate brinuti o powviše nema prekida. Snapmaker 2.0 može automatski detektirati gubitak snage i zatim nastaviti točno tamo gdje je stao. Možete obnoviti bilo koji projekt i dobiti savršene rezultate ispisa/graviranja/rezanja/rezbarenja cijelo vrijeme.
Lako se sastavlja
Ako nešto izgradite, znate nešto. Izrada funkcionalnog 3D pisača zvuči kao zastrašujuća mogućnost, a kamoli izgradnja laserskog rezača ili CNC rutera. Uspješno smo uvjerili ljude da mogu sastaviti naš originalni model za 20 minuta iz prvog pokušaja. Ovaj put smo super uvjereni da ćete uživati ​​u procesu izrade vlastitog Snapmakera 2.0, i vidjet ćete da je ovo najbolji komplet koji ste ikada sastavili.
Visoka kvaliteta

Potpuno metalni
Za Snapmaker 2.0 još smo više pomaknuli granice potpuno metalnog dizajna. I upravljačka ploča i adapter za napajanje sada koriste kućišta od aluminijske legure za bolje odvođenje topline; originalni POM valjci nadograđeni su na čelične valjke kako bi pružili veću nosivost i krutost.
Dobro je
Aluminijske legure za zrakoplovstvo izrađuju se u precizne, pouzdane dijelove modula Snapmaker nakon niza koraka obrade. Svaki proizvodni proces je strogo kontroliran, a svaki dio pedantno izrađen. Snapmaker 2.0 ne samo da izgleda vrhunski, već i dosljedno pruža visoke performanse.
Visoka preciznost
Snapmaker 2.0 omogućuje da visoko precizni računalno kontrolirani alati budu lako dostupni za svaki stol. Integrirajući samo komponente najbolje kvalitete, ima visoku točnost i ponovljivost, što mu omogućuje 3D ispis, graviranje i rezanje objekata u visokoj razlučivosti.
3D ispis
Auto-Leveling Niveliranje kreveta je težak proces, posebno za neiskusne korisnike. Kako bismo pojednostavili proces, dodali smo značajku automatskog niveliranja. To znači da ćete svaki put ispisivati ​​na ravnoj grijanoj podlozi s novododanim indukcijskim senzorom.
Oporavak od isteka niti
Nadograđen sustav hlađenja
Fleksibilna platforma

Lasersko graviranje i rezanje
Ugrađena kamera Ugrađena kamera omogućuje vam da pregledate svoj dizajn s bilo kojim materijalom koji koristite. Možete urediti svoj dizajn i precizno ga pozicionirati točno gdje želite. Ono što vidite je ono što dobivate!
Brže graviranje
Aluminijski rešetkasti stol

CNC rezbarenje
ER11 ColletSnapmaker 2.0 ima potpuno nadograđen CNC modul. Nova standardna stezna čahura ER11 jamči bolju koncentričnost koja omogućuje veću brzinu CNC rezbarenja i veći korak prema dolje. Također podržava više od stotinu bitova za rezbarenje i rezanje.
Ploče za otpad i setovi za stezanje
Otpornost na prašinu

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Snapmaker 2.0 A250T”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)