Raise3D Pro 3

8.115,00 

Raise3D Pro 3 3D pisač – Agilna proizvodnja postala jednostavna
Nastali iz Pro2 serije, Raise3D-ovi novo lansirani profesionalni 3D pisači Pro3 serije s dvostrukim ekstruderom zadovoljavaju potrebe i proizvodnje i brze izrade prototipova u više veličina, s visokom preciznošću i stabilnim radom tijekom cijelog dana. Serija Pro3 sastoji se od Pro3, s volumenom izrade od 300x300x300 mm, i Pro3 Plus, s volumenom izrade od 300x300x605 mm, ispunjavajući zahtjeve velike proizvodnje i brze izrade prototipova u više veličina. Dizajn pisača visoke kvalitete koji uključuje poboljšane značajke i sustav pametnog asistenta poznat kao EVE, što sve čini 3D pisače Pro3 serije s dva ekstrudera izvrsnom opcijom za profesionalni 3D ispis.

3D pisači serije Pro3 s dvostrukim ekstruderom povezuju se s ekosustavom softvera za 3D ispis Raise3D, koji uključuje program za 3D rezanje, ideaMaker, predložak otvorenog softvera pod nazivom ideaMaker Library i naš softver za 3D ispis RaiseCloud temeljen na oblaku.

Dostupno uz narudžbu

SKU: 11054 Kategorija: Oznaka:

Opis

Poboljšane značajke platforme za ispis

Serija Pro3 ima nadograđene značajke platforme za ispis za visokokvalitetne performanse ispisa i bolje opće iskustvo.

Automatsko niveliranje kreveta čini postavljanje 3D pisača bržim i jednostavnijim.
Fleksibilna ugradbena ploča omogućuje jednostavno uklanjanje 3D tiskanih dijelova.
Krutost šipke Z-osi povećana je za 75% kako bi se pružila stabilnija izvedba.
Ove strukturne promjene omogućuju seriji Pro3 da pruži bolje rezultate ispisa i lakše iskustvo ispisa.

Izmjenjivi Hot End i poklopac ekstrudera

Serija Pro3 opremljena je neovisnim modularnim ekstruderom s dvostrukim sustavom ekstruzije. To omogućuje seriji Pro3 da ispisuje korištenjem različitih filamenata, smanjuje začepljenje i omogućuje praktično rastavljanje i zamjenu komponenti. Vrući dio serije Pro3 lako se uklanja, što se može učiniti bez upotrebe alata, što ga čini jednostavnim za zamjenu i održavanje. Korisnici također mogu jednostavno skinuti prednji poklopac ekstrudera kako bi točno locirali uobičajene događaje pri ispisu kao što je zaglavljivanje niti.

Menadžer protoka zraka za bolju disipaciju topline

Air Flow Manager serije Pro3 nalazi se na stražnjoj strani pisača, poboljšavajući rasipanje topline i cirkulaciju zraka, stvarajući stabilno okruženje unutar ispisne komore. Opremljen HEPA filtrom za zrak, Air Flow Manager također može filtrirati i čistiti zrak unutar komore.

EVE pametni pomoćnik

Serija Pro3 ima ugrađeni EVE pomoćni sustav, unaprijed učitan s uobičajenim problemima s ispisom i odgovarajućim rješenjima. EVE pomoćnik može voditi korisnike da točno lociraju i riješe probleme koji bi mogli utjecati na konačni posao ispisa. EVE asistent ima funkciju koja korisnicima daje podsjetnike o redovitim zakazanim intervencijama kako bi se osiguralo da se održavanje pisača obavlja na vrijeme. Također pomaže smanjiti vrijeme održavanja i troškove komunikacije za učinkovit proces održavanja.

Profesionalni 3D pisači s dva ekstrudera

3D pisač s dvostrukim ekstruderom može obavljati naprednije funkcije kao što je izrada modela s dvije boje i modela s dva materijala. Profesionalni 3D printer s dvostrukim ekstruderom imat će dodatne značajke dizajna koje rezultiraju kvalitetnijim ispisom.

Profesionalni 3D pisači serije Pro3 s dvostrukim ekstruderom imaju tehnologiju jednostranog podizanja mlaznica s brzim mijenjanjem mlaznica. Stoga se mlaznice mogu neovisno podići i promijeniti u roku od jedne sekunde, a da na njih ne utječe materijal ili temperatura za 3D ispis.

Korisnički prilagođene značajke

Lagani kabel s digitalnim mjerenjem temperature

Serija Pro3 zamjenjuje lančani kabel laganim kabelom kako bi se smanjila težina ekstrudera i zadržalo težište u sredini tijekom ispisa za stabilniju kvalitetu ispisa. Serija Pro3 također koristi digitalno mjerenje temperature za točnu temperaturu čitanje kako bi se spriječilo ometanje.

Važnost automatskog niveliranja kreveta

Niveliranje postolja je postupak kojim se potvrđuje da je platforma za ispis što je moguće ravnija. Serija Pro3 ima ovaj postupak niveliranja kao automatiziranu funkciju. Automatsko niveliranje postolja održavat će udaljenost između ispisnih mlaznica i postolja, kako bi se stvorilo ravnomjerno područje izgradnje. To poboljšava prianjanje na krevet i omogućuje mlaznici da se prilagodi čak i najmanjim promjenama obrisa površine.

HD kamera, kvalificirana za nadogradnju

Serija Pro3 koristi HD kameru za nadzor cijelog procesa 3D ispisa svakog posla ispisa. Ova kamera radi spajanjem na RaiseCloud, omogućujući korisnicima praćenje svakog posla ispisa na daljinu i dok su u pokretu. Ova mogućnost provjere procesa 3D ispisa daje mir. Serija Pro3 također dolazi s nadograđenim CMOS senzorom kako bi se osigurala bolja kvaliteta slike.

Sigurnosne značajke

Oporavak gubitka energije

Nestanak struje ili prekid filamenta (kada filament nestane) može uzrokovati gubitak posla ispisa ako se dogodi usred procesa 3D ispisa. Međutim, serija Pro3 ima senzor isteka filamenta na svojim ekstruderima koji upozorava kada će filament isprazniti i sprema posao ispisa. Također ima drugu generaciju funkcije gubitka napajanja za spremanje statusa ispisa u slučaju nestanka struje i može nastaviti s ispisom od iste točke kada se napajanje vrati.

Automatsko otkrivanje

Još jedna sigurnosna značajka Pro3 serije je da može automatski otkriti kada su vrata otvorena i odmah će zaustaviti ispis.

Tehničke specifikacije

Općenito

Volumen građenja (Š x D x V): Ispis jednim ekstruderom: 300 x 300 x 300 mm | Ispis dvostrukim ekstruderom: 255 x 300 x 300 mm
Veličina stroja (Š x D x V): 620 x 626 x 760 mm
Težina: Neto težina: 52,5 kg | Bruto težina (samo karton): 76,6 kg | Bruto težina (karton s paletom): 84,55 kg
Elektrika: Ulaz napajanja: 100-240 V AC, 50/ 60 Hz 230 V @ 3,3 A | Izlazna snaga napajanja: 24 V DC, 600 W
Tehnologija ispisa: FFF
Sustav ispisne glave: Dvostruka glava s elektroničkim sustavom za podizanje
Promjer žarne niti: 1,75 mm
Veličina koraka XYZ: 0,78125, 0,78125, 0,078125 mikrona
Brzina kretanja ispisne glave: 30

-150 mm/s
Ploča za izradu: fleksibilna čelična ploča s BuildTak
Maks. Temperatura građevne ploče: 120°C
Materijal grijanog kreveta: Silikon
Niveliranje građevne ploče: Niveliranje mreže s detekcijom ravnosti
Senzor isticanja niti: dostupan
Podržani materijali: PLA/ ABS/ HIPS/ PC/ TPU/ TPE/ PETG/ ASA/ PP/ PVA/ najlon/ staklena vlakna/ ugljična vlakna/ metalna ispuna/ drvena ispuna
Visina sloja: 0,01-0,25 mm
Promjer mlaznice: 0,4 mm (zadano), 0,2/ 0,6/ 0,8/ 1,0 mm (dostupno)
Maks. Temperatura mlaznice: 300?
Povezivost: Wi-Fi, LAN, USB priključak, kamera uživo
Emisija buke (akustična):
Radna temperatura okoline: 15-30°C, 10-90% RH bez kondenzacije
Temperatura skladištenja: -25? do +55?, 10-90% RH bez kondenzacije
Filter: HEPA filter s aktivnim ugljenom
EVE Smart Assistant: dostupan
Softver

Softver za rezanje: ideaMaker
Podržane vrste datoteka: STL/ OBJ/ 3MF/ OLTP
Podržani OS: Windows/ macOS/ Linux
Vrsta strojnog koda: GCODE
Kontroler pisača

Korisničko sučelje: 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir
Mreža: Wi-Fi, Ethernet
Oporavak gubitka energije: dostupan
Razlučivost zaslona: 1024 × 600
Kontroler pokreta: Atmel ARM Cortex-M4 120 MHz FPU
Logički kontroler: NXP ARM Cortex-A9 Quad 1 GHz
Memorija: 1 GB
Ugrađeni Flash: 8 GB
OS: Ugrađeni Linux
Priključci: USB 2.0 × 2, Ethernet × 1

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Raise3D Pro 3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)