PRIMAFIL PEI ULTEM SHEET 305X305MM-0.2 MM

32,38 

Dostupno uz narudžbu

Opis

PEI Ultem (Polieterimid) iz Prima Filaments višekratna je površina za izgradnju, koja se relativno ne održava, za ABS (s grijanim krevetom) i PLA (vruća ili hladna), kao i za druge materijale poput metala, drva, PETG-a, ABS + i mnogih drugih djeluje sasvim u redu. Ne trebaju vam nikakva dodatna ljepila poput ljepila ili trake. PEI je privlačan zbog svojih uvjeta “bez pripreme površine”, koji olakšavaju rad. Uz to, za tisak na PEI nisu potrebni nosači splavova jer se dijelovi bez problema lijepe izravno na površinu.

Kako koristiti.
PEI se lako reže na veličinu bodovanjem hobi nožem. Nakon što slojite svoj PEI sloj na čašu, jednostavno izravnajte ispisni krevet i ispisujte. Dijelovi bi se trebali osloboditi površine, gotovo bez problema. PLA ne zahtijeva toplinu, ali pomaže okretanje grijanog sloja do 45C. Nakon završetka otiska, pustite da se ploča ohladi, a zatim nježno možete model “odbiti” s ploče.
Prije svakog ispisa obrišite površinu PEI 70-91% izopropil alkoholom kako biste bili sigurni da ste obrisali masnoću ili druge ostatke koji su se nakupili na površini. To će vam uvelike povećati prianjanje na površini.
Upotrijebite aceton, izopropil alkohol, metil alkohol ili sapun za čišćenje PEI nakon upotrebe.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PRIMAFIL PEI ULTEM SHEET 305X305MM-0.2 MM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)