PRIMACREATOR FLEXPLATE-POWDER COATED PEI 310 X 310 MM

58,06 

Zašto bih trebao koristiti PEI PrimaCreator FlexPlate premazan prahom?
• Magnetski i fleksibilni
• PEI je jedna od najboljih površina koje možete koristiti za ispis
• Vrlo jednostavan za upotrebu
• Odgovara većini pisača
• Snažan i izdržljiv

Dostupno uz narudžbu

Opis

Odgovara: Creality CR-10S, Creality CR-10, Hictop CR-10, JG Aurora A5 i A5x, Artiljerijski bočni vjetar X1, Tevo Crna udovica.

Novi FlexPlate presvučen prahom tvrtke PrimaCreator sastoji se od tri dijela. Prva je magnetska površina koju ćete pričvrstiti na krevet pisača. Drugi i treći je visokokvalitetni opružni čelični lim koji je prekriven limom najboljeg PEI Ultem.

Flexplate-praškasto presvučeni PEI savršena je površina za ispis, vrlo je izdržljiva i jednostavna za upravljanje. I što je najbolje, zahvaljujući fleksibilnoj pločici vaše ćete ispise vrlo lako ukloniti. Samo ga malo savijte i ispis će odmah iskočiti.

PrimaCreator FlexPlate-praškasto presvučeni PEI temelji se na feritnoj jezgri koja je puno otpornija na toplinu od neodimijskih magneta. Ovaj FlexPlate bez problema podnosi temperature do 130 ° C, pa ga čak možete koristiti i s ABS-om.

PEI Ultem (Polieterimid) iz PrimaCreator-a je višekratna površina, relativno bez održavanja, građevinska površina za ABS (s grijanim krevetom) i PLA (vruća ili hladna), kao i drugi materijali poput metala, drva, PETG-a, ABS + i mnogih drugih. dobro. Ne trebaju vam nikakva dodatna ljepila poput ljepila ili trake. PEI je privlačan zbog svojih uvjeta “bez pripreme površine”, koji olakšavaju rad. Uz to, za tisak na PEI nisu potrebni nosači splavova jer se dijelovi bez problema lijepe izravno na površinu.

Kako koristiti.
Raspakirajte svoj FlexPlate, pričvrstite magnetsku površinu na svoj ispisni sloj, a zatim pričvrstite opružnu čeličnu ploču s PEI pričvršćenom na magnetsku površinu. Uklonite zaštitnu foliju s PEI-a i ponovno izravnajte ispisni krevet. Sada ste spremni za ispis. Dijelovi bi se trebali osloboditi površine, gotovo bez problema. PLA ne zahtijeva toplinu, ali pomaže okretanje grijanog sloja do 45C. Ne trebaju vam ljepila, ali ako ćete tiskati nešto veliko ili dulje vrijeme, preporučujemo upotrebu ljepljivog štapa PrimaFix, što će učiniti da se vaši dijelovi još bolje zalijepe i još lakše otpustiti kada se ispis završi. Nakon završetka otiska, samo pustite da se ploča ohladi, izvadite je i lagano savijte. Tada možete samo “iskočiti” model s ploče.
Prije svakog ispisa obrišite površinu PEI 70-91% izopropil alkoholom kako biste bili sigurni da ste obrisali masnoću ili druge ostatke koji su se nakupili na površini. To će vam uvelike povećati prianjanje na površini.
Upotrijebite aceton, izopropil alkohol, metil alkohol ili sapun za čišćenje PEI nakon upotrebe.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PRIMACREATOR FLEXPLATE-POWDER COATED PEI 310 X 310 MM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)