ABS Plus Filament 1KG Bijela

20,13 

  • Za stručnjake
  • Otporan na udarce
  • Proizvedeno u EU

Dostupno uz narudžbu

SKU: 20041 Kategorija:

Opis

ABS Plus filament , neto težina 1 kg (2,2 lbs), u položaju zavarivanja na vanjskom promjeru 210 mm na kolutu, s unutarnjim otvorom promjera 60 mm i širinom od 62 mm. Fil je vakuumski zatvoren i sadrži vrećicu koja upija vlagu i omogućava da nit ostane svježa. Debljina ABS niti je 1,75 mm ili 2,85 mm.

ABS (akrilonitril butadien stiren) filament je čvršći, jači i fleksibilniji. Uglavnom je dizajniran za profesionalnu upotrebu. Najčešće se koristi za proizvodnju prototipova, koji moraju izdržati veće temperature. Gotovi proizvodi izrađeni od ABS niti su vrlo izdržljivi i otporni na udarce. Za dobre rezultate, morate ispisati na temperaturi od 225-245 ° C. Filament AzureFilm ABS Plus savršeno je otisnut na Zortrax, Ultimaker i sličnim pisačima. Za ispis s ABS filamentom, preporučujemo da se pisač zatvori, a stol zagrijava na 90110 ° C. Imajte na umu da se raspon temperature ispisa može malo razlikovati ovisno o upotrebi drugih pisača

Ako se tiskani proizvod ABS filamenta stavi ispod šalice s maramicama namočenim acetonom, on postaje glatka i u 3D tisku se ne vide primjetljivi slojevi koji se pojavljuju tijekom procesa tiskanja. Proizvod treba ostaviti ispod šalice oko pet minuta.
Naš ABS Plus savršeno se ispisuje s pisačima Zortrax i Ultimaker:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ABS Plus Filament 1KG Bijela”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)