Zortrax

O tvrtki

Zortrax je poljski programer sveobuhvatnih rješenja za 3D ispis. Izgradio je snažno mjesto na globalnom tržištu stolnih 3D pisača, a istovremeno nudi svoje filamente, Z-SUITE softver i dodatne uređaje za poboljšanje procesa ispisa i naknadne obrade.

Tvrtka koristi inovativna rješenja i visokokvalitetne materijale kako bi se fokusirala na pružanje preciznosti ispisa. Prije svega poslovnim profesionalcima. U isto vrijeme, zahvaljujući jednostavnosti uporabe, financijskoj dostupnosti i jedinstvenom dizajnu. Zortrax 3D pisače biraju i pojedinačni klijenti – kako potrošači tako i amateri.

Stoga proizvode tvrtke koriste tisuće kupaca širom svijeta u širokom rasponu industrija, poput arhitekture, medicine, automobilske industrije, inženjerstva, industrijskog prototipiranja ili mode.

Nudi svoje proizvode putem mreže od preko 130 partnera koji djeluju u 90 zemalja širom svijeta na šest kontinenata, uključujući najveća tržišta u Europi, Americi, Aziji, Africi i Australiji. Tvrtka i njeni proizvodi dobivaju brojne pozitivne povratne informacije od korisnika i dobitnik su višestruke nagrade u industriji 3D ispisa.

Kod nas možete kupiti Zortrax 3D Printer

Vaše 3D printenje