Flashforge
Osnovana 2011. godine, Zhejiang Flashforge3D Technology Co , LTD jedno je od prvih profesionalnih 3D opreme za tisak i materijale za istraživanje i razvoj i proizvodna poduzeća u Kini, trenutno je domaće prvo mjesto, treće mjesto u svijetu potrošača na razini potrošačke marke za 3D ispis na globalnoj razini. (Podaci izvorni 3D čvorišta). I Flashforge je 2017. godine dobio titulu “Poznati brend u provinciji Zhejiang”.

Kao istraživačko-razvojno i proizvodno poduzeće koje nudi proizvode i rješenja cijelog industrijskog lanca, Flashforge trenutno posjeduje 10 kategorija proizvoda, koje se protežu od 3D printera, filamenta za 3D ispis, softvera za 3D dizajn do usluge 3D printanja , pruža desetak vrsta proizvoda i pokriva kompletnu industrijsku lanac. Proizvodi su podijeljeni u tri razine: industr y razini, komercijalnoj razini i civilno razini, zadovoljavanje potreba različitih vrsta users.Meanwhile, Flashforge je u vodećim razini tehnologije R & D, izgradnje kanala, usluga nakon prodaje i drugim aspektima.

Flashforge proizvodi se izvoze u gotovo 100 zemalja i regija širom svijeta, a obično se koriste u obitelji, obrazovanju, nakitu, medicini, oglašavanju i drugim poljima. Sada smo h ave razvili više od 600 robnih dilera u više od 50 zemalja i regija u zemlji i inozemstvu, odličan slijetanje usluga za krajnje korisnike, te steći visoki udio na tržištu. Dugo smo među najprodavanijima na dobro poznatim platformama za e-trgovinu amazon i Tmall i osvojili smo prvo mjesto u korisničkoj procjeni.

Uvijek se pridržavajući koncepta praktičnosti, profesionalnosti i strogosti , Flashforge i dalje pruža stabilne i visokokvalitetne proizvode i promišljenu uslugu. L ooking naprijed u stvaranju radosno 3D život s tobom!

Kod nas možete kupiti Flashforge

Vaše 3D printenje