Creality 3d, osnovana u lipnju 2014., specijalizirana za proizvodnju i prodaju 3D pisača. Creality3dshop.eu, mrežni prodavač Creality3D. Pruža izvrsnu uslugu kupcima i uslugu nakon prodaje.

Posjeduje dvije serije uradi sam i kompletnih strojeva, ukupno više od 20 proizvoda. U potpunosti zadovoljavaju potrebe različitih korisnika, kao što su pojedinci, obitelji, škole i tvrtke. Cijeli niz proizvoda i njihovi inženjerski razvojni procesi imaju neovisnu tehnologiju intelektualnog vlasništva i desetine patenata. Proizvodi su prošli brojne međunarodne certifikate kvalitete i okoliša, kao što su CE, FCC i ROHS, a izvoze se u Europu, Sjedinjene Države, Australiju, Rusiju i Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačku, Singapur, Egipat i više od 30 zemalja.
Imamo 4 profesionalna ispitna kabela koji se neprekidno rade 24 sata, u skladu s naprednim sustavom kontrole kvalitete tvrtke. Čime se osigurava visoka kvaliteta proizvoda iz izvora. visoka kvaliteta.
Kao evangelizator 3D ispisa, Creality3d se uvijek fokusira ne samo na ideju profesionalnog, posvećenog, inovativnog i kvalitetnog, već na koncept usluge orijentirane prema kupcu. Nastavlja pružati stabilne i visokokvalitetne proizvode i pažljive usluge. Ulažući sve napore kako bi svima omogućili blagodati tehnologije.
Nadamo se da će vam naši proizvodi omogućiti da svoje ideje pretvorite u stvarnost bez obzira jeste li 30-godišnji inženjer, 80-godišnji hobist ili 10-godišnji student.

Kod nas možete kupiti Creality

Vaše 3D printenje